Search

Autumn adventures

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

En av alla fördelar med att ha workations med andra som gör ungefär samma sak som en själv, är att en kan lära sig en hel del nya saker. När jag hade en hög supergrymma fotografer här på minikonferens förra helgen så fick jag en massa ny inspiration och kunskap.

Bland det bästa var ju att Helena (som har precis exakt samma Canon-modell som jag) hade hunnit utforska sin kamera mer än jag, vilket ledde till att jag lärde mig massor om den. Ni vet när en knappt kan bärga sig att använda något nytt en fått eller lärt sig? Där är jag nu.

Två viktiga grejer som Helena berättade för mig var att:
1) Mark IV:an är himla kul att filma med och autofokus funkar bra mycket bättre än på III:an.
2) Den har också en superbra ”slow motion”-funktion (film med hög bildfrekvens) och inbygg timelapse funktion.

Alltså fatta hur mycket kul jag kan ha med min kamera framöver – här ska göras mer film!

Jag började leka redan under helgen och här kommer en film från några av våra utflykter under helgen, helt och hållet filmad med hög bildfrekvens. Att leka och testa nya saker helt utan prestation måste ju vara det roligaste som finns. Det tar verkligen fram den där ursprungliga glädjen som gjorde att jag en gång började fota.

15 comments

 1. Det är nog det som gett mig allra mest glädje sedan jag började instagramma & blogga, alla sköna människor jag träffat som så frikostigt delar med sig av sin kunskap. Så mycket jag lärt mig! Det har varit roligt att följa er minikonferens, så många fina bilder!

  1. Ja, det är verkligen den stora, allt överglänsande fördelen med att hålla på i den här branschen. Väldigt utvecklande och så bjussigt!

   Tack, vd kul! Det var roligt på plats, kul att det kommer igenom!

 2. Härlig film och kul att hitta tillbaka till ursprungsglädjen! Det här året har verkligen blivit en workation-boost! Hoppas 2018 fortsätter åt det hållet. 🙂

 3. Underbar film i härlig miljö! Jag åker troligen upp nästa helg. Efter den här filmen så blir jag ännu mer övertygad om det 🙂 Hyra stuga i Idrefjäll och ta en tur till Fulufjället och en till Städjan. Typ.

  Kram Lena

 4. Åh jag har helt missat det här inlägget och filmen. Kollade precis och åh, vilka minnen jag får. Tänk att det inte bara är en film utan vi var ju där på alla platserna tillsammans. Så härligt! Jag hoppas vi får tillfälle att ha flera sådana här träffar för det var så himla mysigt och jag fick såå mycket inspiration av det. Och så roligt att du fick sån nytta av mina små tips! Men visst är det såå mycket roligare att filma nu?!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close