Search

It’s a new dawn

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Häromdagen ställde jag klockan på ruskigt tidigt för att vara en ledig dag. Klockan 05:00 drog det igång och det fanns en riktigt bra anledning till det, som jag i och för sig kämpade med att komma ihåg när jag vevade efter mobilen för att få tyst på den.

Jag har tänkt hela sommaren att jag någon dag ska gå upp och för att se soluppgången och spara den i min kamera och nu var det dags. Trots allt är ju 05:37 en lite mer human tid än 03:46 som det var för två månader sedan.

När himlen började explodera i orange och rosa så sprang jag ner mot tågstationen. Många morgnar har jag stått där och väntat på tåget och nästan missat det för att soluppgången är så vacker. Det är något med kontrasten i den natursköna himlen och alla stålkonstruktioner som jag gillar.

Jag belönades för mitt sömnoffer med en av de mest glödande soluppgångar jag sett och tänkte i mitt stilla sinne att det stämmer nog det där gamla talesättet.

The early bird catches the worm.

Early-bird Norrköping-station-sunrise Sunrise-and-trains Early-bird-sunrise

7 comments

    1. Ja, varför går man inte upp tidigt oftare? Det belönas ju rikligt och är häftigare än solnedgången tycker jag. Och då älskar jag ändå solnedgångar 🙂

  1. Precis så där har jag tänkt hela sommaren också, att jag ska gå upp tidigt för att fota i morgonljuset. Och precis som du har jag väntat för att det inte ska bli aptidigt. Men kl 5 är ju faktiskt helt ok! Ska ta det en morgon snart!
    Smart och kul grej med gourmetmiddagen också!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close