Search

[:sv]Rapport från drömmarnas land[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

[:sv]Det här med att spendera fyra dagar med det roligaste jag vet i hela världen – vet ni hur lycklig det gör mig? Det liksom bara pirrar i kroppen.

Jag är ute på fotoresan ”Övergivna platser i Sverige” med Rockfotoemma, hennes kollega Adrian och systrarna Mira & Thilda, som också kallar sig Weare365.

Att modefoto var så roligt hade jag ingen aning om. Proffsiga Thilda posade hela dagen igår och det var jäkla kul att få fota en så duktig modell och särskilt roligt att få komma in i deras värld, som jag följt och förtrollats av i flera år. Fett!

Nu ska vi vidare mot en bilkyrkogård, en övergiven båt och massor av annat skoj i Värmland & Dalarna. Kan knappt tro att den är på riktigt den här helgen alltså. Min bästa födelsedagspresent till mig själv nånsin!

[insert]thilda-grustag [/insert]

 

 [:]

8 comments

  1. Ja, det var så värt det, massor av ny kunskap och inspiration och så himla bra genomfört!

   Det kommer ett mer berättande inlägg under dagen 🙂

 1. Tack för att du delat med dig av din härliga energi och för att du givit mig kicken där bak som jag behövde för att komma igång med bloggandet igen.

  1. Åh, det känns bra att ha bidragit till att förgylla bloggvärlden lite extra – hang in there!
   Och tack själv, det var så roligt att hänga med dig, ser verkligen fram emot våra kommande äventyr 😀

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close