Search

[:sv]Vill du veta mer om fotografering?[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

[:sv]Jag har funderat på att skriva mer om fotografering – behind the scenes liksom. Jag har alltid sett mig som en glad amatör och därför inte skrivit så mycket på det ämnet i någon slags lärande avsikt, men jag tänker att jag även som sådan kan ha tips som är användbara för någon som är alldeles ny på banan.

Det är ju också något som upptar en hel del av både min tid och mina drömmar och därför tänkte jag höra efter om det är något du vill läsa om och i så fall vad du skulle vilja att jag går in på?

Det finns ju olika sätt att ta sig an det och jag har funderat på om det är bildbehandling som är mest intressant eller vad jag använder för utrustning och inställningar. Eller är det hur jag brukar göra när jag fotar selfies i skogen eller ska jag visa mina favoritbilder, favoritfotografer på instagram eller något annat?

Släng en kommentar här och berätta om det är något särskilt du skulle vilja veta, så ska vi se om jag kan göra ett eller fler inlägg på ämnet!

[insert] jag lär mig mer om fotografering[/insert][:]

16 comments

  1. Svar: Tack Katta!! Så himla roligt att du tycker om mina små söndagssummeringar, och extra trevligt att du tycker om mitt självporträtt. Så länge inte katterna härjar för mycket är mina kaffestunder i köket oftast både lugna och rofyllda 🙂 Hoppas du haft en bra dag!

  2. Jag vill ha en komplett grundkurs i teknik och sen en komplett fortsättningskurs också. Komposition etc är LÄTT i jämförelse. I övrigt vill jag kunna allt. Väntar med spänning på Bucket Life’s fotoskola.

  3. JA JA JA!!! Jag vill alltid lära mig mer om det. Om teknik och komposition och hur du tänker kring bilderna. Om bildbehandlig och om hur du får till de där läckra med dig själv sittandes i bilden. Mer av allt helt enkelt.

  4. Bakom kulisserna, helt klart. Det fascinerar mig hur folk får till bra porträtt/en själv i olika situationer utan att det ser helt tillgjort ut. Och så lite jägartips med redigering så klart.

  5. Nu fotar jag inte supermycket med objektiv och så.
    Men vore kul att läsa om såna där tips som man oftast INTE tänker på eller läser om i ”vanliga” fotoskolor. Detaljer, vinklar eller annat, som inte alla tänker på osv. 🙂

    Kram M

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close