Search

[:sv]2016 in the making[:]

[:sv]Jag älskar ju att göra roliga planer – det liksom får mig att spritta inombords – och nu är ju bästa säsongen för det. Ett helt nytt år väntar och jag har börjat fundera på hur jag önskar att det ska bli. Idag tog jag en lång, vintrig promenad där hjärnan fick drömma fritt.

En utmaning jag redan vet om är att jag kommer ha fler uppdragsgivare. Eller jag vill ha det rättare sagt, utmaningen ligger ju i att hitta dem och sälja in mina tjänster.

Jag har en mix av hälsa, nöjen och nytta i mitt huvud, som ska prioriteras och finslipas lite. På nyårsafton kommer jag i vanlig ordning att skriva en Bucket Map mig själv om ett år och samtidigt passa på att kolla hur jag levererat på förra årets lilla ”aktivitetsplan”. Tycker det är så roligt att göra!

Jag tror på att visualisera och ställa sig in på sina drömmar – hittills har många av dem blivit genomförda när jag präntat ner dem så här. Ibland blir det några mindre steg, ibland kommer jag hela vägen, men riktningen blir liksom rätt.

Har du börjat smida dina planer för nästa år? Eller går du mer på spontanitet? 

Matteus-Kyrkogård-NorrköpingMärkligt nog får jag inspiration av kyrkogårdar. Tror det blir så tydligt att livet är nu när en ser alla gravstenar och funderar över de där som redan levt sitt.

Strömmen-NorrköpingVi kunde nästan låtsas att det var vinter i Norrköping idag, med lite frost som vikarie för snön 🙂[:]

4 comments

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close