Search

Anden är villig men köttet är svagt

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Jag var ju till Stockholm förra helgen för en parad av födelsedagsfirande och där härjar visst en elak vinterbacill runt just nu. När jag kom hem i måndags hade den redan kickat in och jag har gradvis känt mig sämre under veckan. Även ont krut alltså!

Trots det har veckan varit riktigt jäkla rolig och effektiv och egentligen vet jag inte hur jag orkat. Men, det har liksom varit en vecka helt knökfull med bra saker på tema framtidsbygge (ääääälskar verkligen det, ifall det inte märkts ;).

Pappa & syrran kom hit i onsdags kväll och sen dess har vi jobbat intensivt! Vi har haft en till heldag med visionsbygge här i ladan med vårt härliga ”glesbygdsframtidsteam”, vi har poddat (jo, mer om det snart!) och ja, snörvlat. Några gnistrande och kalla kvällspromenader under stjärnhimlen har vi hunnit med också, även om jag får puls av att stiga upp ur sängen just nu.

Workshop i ladanEtt jäkla bra gäng (minus två coola tjejer som inte kunde). Vad gör en förkylning när jag får engagera mig i utveckling som ligger nära hjärtat!

Jag längtar så jäkla mycket efter att vara ute och svettas i vintern. Och att gå ut och fota i naturen. Jag har inte gjort något av det sen innan jag åkte till Stockholm. Jag vill gå med snöskor, åka längd och åka utför såklart. Och köra skoter!

I morgon åker jag till Åre för en riktigt efterlängtad workation – nämligen Inos Winter Workation  – som ju var en av förra årets härligaste upplevelser. Jag hoppas få både röra mig och fota massor där och jag VET att jag kommer få en rejäl injektion med pepp, inspiration och massor av nytt att lära mig. Och få köra skoter!

Ses vi där? 

Winter workationEn alldeles särskilt vacker vinterdag

SnowmobileOch en alldeles särskilt vacker skotertur

A day on the snowmobilesMina skoterpolare i Särna – Mari & Linda

8 comments

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close