Search

Hej Järvsö

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Hej från mitt i sommaren och Järvsö! Jag jobbar just nu full sprutta med Idre Fjälls kommande nya (och alldeles underbara) webbplats, så mitt upplägg för sommaren är därför att få in några weekends här och var. Som i Järvsö. Jag gillar att få in små minisemestrar året runt, hellre det än att bara ha en lång ledighet på året. Vad föredrar du?

Jag kom hit vid 16-tiden igår och hittade Sara i full färd med att packa upp och inreda. Det är en riktigt fin, nyproducerad lägenhet precis vid Järvsö Bergscykelpark.

Sara i äventyrslägenheten i Järvsö

Den här helgen hälsar jag på i Saras och Dannys nya basecamp i Järvsö och kollar in konkurrensen lite. Förutom att vara här själva och äventyra så kommer de också hyra ut den till natursugna själar året runt.

Vi bytte snabbt om och drog ut på en joggprommis längs Sannaleden. En mysig led genom ängsmark och skog. Båda gillar mest att springa på skogsstigar, så vi gick och tog in landskapet på grusvägarna och skuttade fram över rötter och stenar i skogen.

Vi hann både avhandla sånt som energisugande relationer man inte enkelt kan undvika och knixa fram på glädjegivande stigar – perfekt mix efter en dag som började dåligt för mig.

Järvsö Bergcykelpark
Järvsö Bergcykelpark från Saras balkong

Vi avrundade gårdagen med en god plockmiddag (kan vara livets bästa, med plockmiddagar!) och en kvällsprommis runt cykelparken med kundupplevelseögonen på. Sara jobbar ju i Åre och jag på Idre Fjäll, så det är kul att se hur andra destinationer gör.

Idag fortsätter vi utforska – men inte på cykel eftersom jag inte har någon och Sara inte hade plats för sin. Det blir en hajk och kanske ett test av Järvsös matutbud. Det är så kul att upptäcka nya platser!

Sara i Järvsö
Sara och äventyrsläggan.

1 comment

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close