Search

Holiday Club Åre, Grow och vintersol

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

[:sv]Efter en helt underbar helg på Holiday Club Åre, med högkvalitativt sällskap, sitter jag på tåget mot Östersund för vidare färd mot Malmö. Utanför brinner himlen i den vackraste soluppgången jag sett på länge och jag får kämpa för att inte kasta mig av i farten med kameran. Önskar jag kunde förmedla men mobilkameran står sig slätt här.

Igår drack jag glögg vid en brasa i snön, i eftermiddag plåtar jag hästar i Malmö. Gillar livets kontraster, även om jag vill ha mycket mer vinter och åker med omättad hunger så att säga. Som vanligt har det varit intensivt med livsnjutandet och lite jobb, så jag har inte hunnit mer på bloggfronten än att fixa första dagens bilder. Var sak har sin tid som det brukar heta.

Katrin hämtade upp mig på Frösön i fredags och vi tog en ostressad biltur till Åre samtidigt som solen & molnen showade i sin kvällsskrud (vid 13-14-tiden alltså). Det var så jäkla fint att vi var tvungna att stanna på två fotostopp, ett i Mattmar och ett i Undersåker.

Molnen låg som slöjor runt fjälltopparna, som färgades guldgula och rosa av ljuset. Ren och skär magi och alldeles gratis. Det går inte att stressa sig genom såna vyer! Jag, Katrin och Sara har på något sätt etablerat det här med att stanna och njuta längs vägen, vilket jag gillar skarpt.

[insert]Mattmar [/insert] Här måste en ju bara stanna. Klart som korvspad.

[insert]Mattmar-Katrin [/insert] Katrin & vintersolen

[insert]Mattmar-lada [/insert] Mattmar är inte dåligt det heller. Tänk att vakna med denna vy på morgnarna. Lador på fält har en särskild plats i mitt hjärta.

[insert]Undersaker[/insert] Vy från Undersåker, som inte alls förmedlar hur dundrande vackert det var på riktigt.

[insert]Areskutan [/insert] När vi närmade oss Åre så hälsade Skutan oss välkomna i sin allra finaste roséguld-klänning. Det är ju bara att falla pladask och kapitulera.

Efter incheckning på Holiday Club och lite inledande häng på den nya restaurangen Grow som öppnat i lobbyn, så hängde jag på Sara på det nyöppnade SATS-gymmet. Jag tror det var mitt första gymbesök på ett år och det var riktigt gött att köra ett kort benpass med kvälls-Åre utanför fönstret. Ser fram emot att träna där på dagtid, med sjön och fjällen som backdrop. Kanske Sveriges finaste gym?

Jag åt förresten den redan berömda Portabello-mackan på Grow – ÄT om du åker dit! Fantastiskt god, kolla bara på detta:

[insert]Portabello-grow [/insert]Kommer drömma om Portabellomackan till nästa gång.

[insert]Holiday-Club-gym [/insert]

Det har blivit så himla fint på HCÅ nu, trots att de inte är klara med sin make over så är det väldigt stor skillnad. Min favoritgrej (än så länge – activity hub öppnar imorrn) är helt klart restaurangen. Ruskigt god mat och med det gröna i fokus så blir det så himla mycket roligare och fräschare att skippa köttet, även om det också finns. De har också lyckats skapa den där hemtrevliga, lugna och vackra miljön som är skön att vistas i. Trendigt men inte kalt, ombonat men ändå luftigt.

[insert]Grow Holiday Club Åre [/insert] Kolla vad mysigt!

[insert]Holiday Club Åre[/insert] Lobbyn, med uppfräschad möblering och julgran 🙂

[insert]Middag-grow [/insert] Hann med en snabbdejt med LaLinda också, och tjuvlyssnade lite när hon & Sara planerade Workation (som är på Holiday Club i januari – pepp som fasen) och så fick jag några snabbtips i proffs-vloggande oxå.

Igår hade vi utomhusgrejer för oss, men det får bli ett eget inlägg – nu är det dags att byta färdmedel.
Har du också toppat livet i helgen? 

 

 [:]

10 comments

  1. Jag har den tendensen också – men att hänga med bra vänner som lär en tänka nytt, det är en himla bra grej det!
   Hoppas verkligen jag kan inspirera till fler pauser 🙂

 1. Kul att se dig en snabbis! Och vilka BILDER!! Var var den himlen när jag var ute och promenerade?! Måste verkligen jobba på det där med soluppgångar, det kan vara en av de få bra saker med mörkret – man behöver inte kliva upp så monstertidigt för att se soluppgången!

  1. Ja, detsamma! Tack! Den höll ju på mellan typ 8:50 och en halvtimme fram. HELT magisk! Annie hade lagt upp en magisk bild såg jag. Så frustrerande att sitta på tåget, haha.

   Ja, STOR fördel med vintern alltså. Till och med jag orkar upp! Vi ses snart 😀

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close