Search

Jag hjärta hemma

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Fårfällen värmer i fåtöljen och framför mig sprakar brasan och sprider efterlängtad värme i vardagsrummet. Jag andas in, tar en sipp gott vin och bara njuter av en lugn kväll hemma och en väntande sovmorgon imorgon.

Sen jag började jobba på annan ort nästan heltid så har jag blivit nykär i mitt hem igen. Efter en ganska lång period där hem och kontor varit samma plats så började jag känna att de gled ihop för mycket. Precis som jobb och fritid,

Jag kommer ju alltid tillbaka till det här med kontraster – de behövs verkligen för att en ska kunna uppskatta varje enskild del av livet. Sjukdom för att uppskatta hälsan, sorgen för glädjen, mörkret för ljuset. Det var dags för mig att göra om lite för att inte ta min vardag för given helt enkelt.

Hemma är bästHemma <3 

Jag har ju inte varit på det här jobbet så länge, men jag trivs verkligen bra. Det känns så himla lyxigt att jag får jobba med något så roligt på dagarna och sen får komma hem till en plats jag älskar. Jag hoppas verkligen att alla får känna den känslan någon gång.

Hemma i NordomsjönNere vid vår strand, där bryggan ligger och väntar på ljumma bad i ljusa sommarnätter.

Nu ska jag fortsätta njuta av min fredagkväll med en bra film och i morgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv.Blir nästan pirrig när jag tänker på det! I helgen vill jag också ta en snöskopromenad eller en skotertur och såklart ska jag åka och heja på Ski Cross-eliten.
Vad gör du i helgen? 

2 comments

  1. Kul att det känns bra på nya jobbet! 🙂 Vi satsade på utelunch både i fredags och lördag, sen fick vi med ett träningspass och en middag hos vänner med! Härlig helg, lite av allt!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close