Search

Kvinnliga äventyrare i Åre

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Nedräkningen har börjat – om en vecka är jag på plats med ett gäng kvinnliga äventyrare i Åre för, vad jag är rätt säker på blir, en episk helg tillsammans med en massa coola tjejer.

Jag har ju tidigare konstaterat (bland annat efter den här nästan drömlika helgen) att det här med att få vara bland människor som har samma grundsyn på livet är otroligt förlösande och inspirerande. Häftigt på ett nästan fysiskt påtagligt sätt. Och nu ska jag få uppleva en till sån helg.

Det är vandringsgurun Angeliqa som tillsammans med Morakniv arrangerar ännu en sammankomst på Holiday Club i Åre – min favvohubb för liknande samkväm, det blir ju tredje gången nu.

För min del är det superviktigt med de här oaserna av input, häng som får det att spritta i både kroppen, huvudet och själen och som sätter igång processer i mitt egna tänkande. Det är fasen det bästa som finns, bland en massa annat som är det bästa som finns (typ kaffe, hästar, skog, fjäll & sånt).

Jag ser nog mest fram emot att tälja och såklart Katrins utemats-workshop och Saras tankar om träningsglädje. Ojoj, vilken helg det blir. Och vilken tur att den kommer nu, när jag försöker komma över att vi just lämnat tillbaks våra fantastiska nordisar till Lena och avrundat hästveckan för det här året.

Kvinnliga äventyrare i Åre

Utomhuskocken Katrin!

9 comments

  1. Åh vad härligt! Följer med på den digitala vägen 😀 Jag fundera på att komma, men förskola och så vidare börjar först nästa vecka. Vad kul och jag minns januariresan med värme. Det var den bästa starten på året <3

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close