In Frilansliv

Kvinnliga äventyrare i Åre

Snöskovandring på Åresjön

Nedräkningen har börjat – om en vecka är jag på plats med ett gäng kvinnliga äventyrare i Åre för, vad jag är rätt säker på blir, en episk helg tillsammans med en massa coola tjejer.

Jag har ju tidigare konstaterat (bland annat efter den här nästan drömlika helgen) att det här med att få vara bland människor som har samma grundsyn på livet är otroligt förlösande och inspirerande. Häftigt på ett nästan fysiskt påtagligt sätt. Och nu ska jag få uppleva en till sån helg.

Det är vandringsgurun Angeliqa som tillsammans med Morakniv arrangerar ännu en sammankomst på Holiday Club i Åre – min favvohubb för liknande samkväm, det blir ju tredje gången nu.

För min del är det superviktigt med de här oaserna av input, häng som får det att spritta i både kroppen, huvudet och själen och som sätter igång processer i mitt egna tänkande. Det är fasen det bästa som finns, bland en massa annat som är det bästa som finns (typ kaffe, hästar, skog, fjäll & sånt).

Jag ser nog mest fram emot att tälja och såklart Katrins utemats-workshop och Saras tankar om träningsglädje. Ojoj, vilken helg det blir. Och vilken tur att den kommer nu, när jag försöker komma över att vi just lämnat tillbaks våra fantastiska nordisar till Lena och avrundat hästveckan för det här året.

Kvinnliga äventyrare i Åre

Utomhuskocken Katrin!

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Det här med människor som inspirerar

Posted on december 19, 2016

[:sv]Längdskidor på Åresjön[:]

Posted on januari 30, 2016

Previous PostHästlycka i Nordomsjön
Next PostThe magic of beginnings

8 Comments

 1. Karin Härjegård
  4 månader ago

  Välkommen till Åre!!!

  Reply
  1. Katta
   4 månader ago

   Tack!! Det var alldeles för längesen nu!

   Reply
 2. pillA
  4 månader ago

  Jag spontanmälde mig en dag i veckan och oj vad jag längtar jag med! Ska bli så kul. Ser också fram mot att tälja faktiskt 🙂

  Reply
  1. Katta
   4 månader ago

   Vad kul, då ses vi där! Blir så kul!

   Reply
 3. Mari
  4 månader ago

  Ni kommer få det super 🙂

  Reply
  1. Katta
   4 månader ago

   Tack, jag tror fasen det blir sjukt bra! 🙂

   Reply
 4. Emilia
  4 månader ago

  Åh vad härligt! Följer med på den digitala vägen 😀 Jag fundera på att komma, men förskola och så vidare börjar först nästa vecka. Vad kul och jag minns januariresan med värme. Det var den bästa starten på året <3

  Reply
  1. Katta
   4 månader ago

   Vad synd! Jag har en känsla av att det blir minst lika fint som Winter workation!

   Reply

Leave a Reply