Notice: Trying to get property of non-object in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Search

[:sv]Mina önskningar för 2016[:]

[:sv]”Nyårsafton i dag” påminner mig kalendern. 2016. Jo, jag vet.

Jag tänker mycket året runt, men just de här dagarna mellan jul och nyår så är jag som många andra, extra tänkig. Reflektioner och tillbakablickar på året som gått varvas med pirr, planering och lite oro för året som väntar på att börja.

Nyårsafton kommer med en midnatt som alla andra dagar resten av året och egentligen är det ju bara vi som utnämnt just denna till något särskilt.  Men, så är det och jag har samlat mina tankar inför 2016 – vad jag hoppas på och vill med ett helt nytt, blankt år.

Jag har ett viktigt utgångsläge för det här året som kommer – att okomplicera!

När allting snurrar hisnande snabbt i världen runtomkring, tror jag det är extra viktigt att stå lite stilla själv. Grunda sig ordentligt. Att försöka hänga med på allt skulle kunna bli slutet på hela den fungerande mänskligheten.

Jag tänker tillåta mig att sacka efter i de snabba svängarna och istället stadigt hålla min kurs längs vägen. Då kan jag göra nytta för andra och mig själv.

Inte det lättaste, men here’s to a try!

Hälsa & vardag

Viktigast av allt ju. När vi mår bra blir det mesta vi gör bra. Och om de senaste åren handlat mer om att prestera så tänker jag att 2016 blir ett mer andligt år.

På temat okomplicera vill jag förenkla livet med några enkla verktyg;

 • Fortsätta välja när och hur jag tar in omvärlden (dvs koppla ned ofta)
 • Meditera och hitta läsningen igen
 • Vara ute i naturen så mycket som möjligt
 • Hjälpa andra än mig själv.
 • Dra ner på kostnader för större frihet
 • Ha självdistans och inte ta fel saker på för stort allvar.

Vi är trots allt bara små pluttar på en pluttplanet i ett enormt kosmos. Viktigt att komma ihåg ibland 🙂

misty-lake
Keep it simple

Utveckling

Jag lever ju för det. Att stå stadigt är inte samma som att stagnera, något jag aldrig hoppas göra. 2016 precis som andra år vill jag utvecklas och jag kommer fokusera på lärande (finns något roligare än att lära sig nya saker?).

 • Utbildning
  • Fotografi – jag har redan två grejer bokade, en bildbehandlingskurs och en fotoresa med handledning. Jag vill också lära mig fota med blixt.
  • Yrkeskunskaper – Det är viktigt att satsa på sig själv som egenföretagare och därför har jag redan bokat några kurser för att förkovra mig 2016. Bland annat en hett efterlängtad kurs på Hyper Island och en retorikkurs. Så kul!
 • Terapi – det var några år sedan sist och jag tillhör de som tror att alla borde gå i terapi då och då och inte bara i kris. Jag älskar att försöka förstå mig själv och andra och därför kommer jag att börja året med några spännande timmar. Inte av något särskilt skäl utan för att jag vill utvecklas.
 • Skaffa härliga minnen med vänner och familj – vi växer genom upplevelser, inte saker.

selfie

Blogg & Business

Min stora ambition för året är ju att dessa två ska ingå äktenskap och bli Bloggbusiness, men jag delar ändå upp dem lite här.

Företaget

 • Jag vill skaffa 1-2 nya uppdrag under året. Som det ser ut fortsätter jag i mindre skala med min nuvarande kund och har möjlighet att blanda upp det med nya, spännande uppdrag, gärna i Norrköping
 • Paketera mina tjänster och ta fram en grafisk profil och sajt

Bloggen

 • Uppdatera design och innehållsstruktur
 • Jobba löpande med en innehållsplan
 • Starta samarbete med några drömpartners

0F9A9774

Det var mina stora penseldrag för 2016, men min allra största önskan är som alltid att så många som möjligt och mina nära, kära, bekanta och jag själv får ett år utan sjukdomar och sorg. Resten är cream on top så att säga.

Vad vill du ska hända under 2016? Berätta eller länka gärna här om du skrivit en liknande lista![:]

16 comments

 1. Låter som bra och spännande mål för nästa år! Kul med mycket kurser 🙂 Skulle gärna gå mer sådant också men har inte ekonomin till det i dagsläget, men den dagen jag har det – då jäklar!

  För övrigt äääälskar jag sista inlägget här i bilden – så glad, varm och fin!

  Svar: Åh tack snälla, vad roligt att höra! Jag håller tummarna för att du flyttar till skogs under 2016 – det är himla härligt!

  Hm ja så kanske det kan vara? Man har levt med stress och högt tempo att det kommer ikapp en lite när man slappnar av och tar det lugnare. Låter faktiskt logiskt. Jag tror det börjat vända för mig med faktiskt, nästa år kommer bli riktigt riktigt bra – det känner jag på mig! Varit mycket nytt i år men nu har man landat lite i det mesta, att bo här osv 🙂

  Tack så himla mycket, Gott Nytt År och jag ser fram emot att integrera mer med dig här i cybervärlden 😉 Kram!

  1. Hoppas du får möjlighet till kurser snart, men det finns ju massor av bra gratiskyrser på webben oxå, brukar jag kolla på!

   Tack, jag gillar oxå den bilden, jag ser så lycklig ut och det är ju alltid härligt!

   Vila på nu, så tar vi energiska tag i år! Kram!

 2. Vilket spännande år du har framför dig. Bra saker som du penslat fram, känns genomtänkt och viktigt! Blir roligt att få hänga med i det du tar dig för 🙂

 3. Vilken skön inställning du har till det nya året och vilka fina önskningar! Skulle skriva något mer här egentligen men råkade fastna med att scrolla runt i din blogg och jag glömde vad! Sparar ett bokmärker och återkommer fler gånger!
  Ha en fin start på det nya året!

 4. Åh, det finns ju många områden att ha planer inom! Vi satsar på bloggen och hoppas kunna jobba mycket mer med den – och samtidigt hitta bra andra jobb att kombinera med. Hoppas också på många resor!!!

  1. Ni verkar ju ha en riktigt bra bas i bloggen redan. vad roligt att satsa vidare på den! Ser fram emot att följa ert 2016 med resor och annat! Så kul att ni hittade hit så jag hittade dit 🙂

 5. Vilka bra målsättningar! Jag håller med dig om att det är väldigt många som reflekterar, ser tillbaka, blickar framåt nu vid årsskiftet (så även jag), men egentligen är det ju ett dagsskifte som övriga dagar på året. Men det är lite härligt också!

  Spännande med bloggen, utbildningarna och ditt företag.

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close