Search

Mot vintrig drömhelg på Holiday Club Åre!

[:sv]Hemma är det sjukstuga men jag har taskigt nog lämnat en krasslig duo och begivit mig norrut. Ikväll är jag hos pappson i huvudstaden och i morgon far jag till Åre. Jippiee i själen! Det var ju inte jättelängesen jag var där men Åre har verkligen fått en plats i mitt hjärta – tack vare den här fina kompisen, som oxå har en stor plats därinne!

Pappa firade sin pension med att gå i mina fotspår och bli egenföretagare (hehe) och idag hade jag eftermiddagscoffice i hans fina lilla kontor på Kungsholmen. Kommer nog sitta och jobba där lite då och då framöver, himla trevligt och precis vid Fridhemsplan, där jag ju känner mig hemma.

Imorgon väntar som sagt nästa etapp på resan. I Östersund har Katrin lovat att plocka upp mig och Annie kommer oxå, fast via spårvägar. Jessica och Åsa ska också upp och det ska bli fantastiskt kul att hänga med så många grymma tjejer en hel helg.

Dessutom ser jag väldigt mycket fram emot att se all förvandling som Sara & kollegor åstadkommitHoliday Club sedan sist. Jag vet att hon jobbat riktigt hårt för att förverkliga ett grymt koncept, som hyllar både ett aktivt liv och som ser till att miljön tas om hand.

Jag ser särskilt fram emot att äta både frukost och middag och caféjobba på nya, fina restaurangen Grow – där grönsakerna äntligen får huvudrollen. Åh vad jag är peppad för den här helgen. Eventuell julstress struntar jag i (vägrar) och jag ska njuta av varje sekund.

Vad ser du fram emot i helgen? 

Från förra årets workation på HCÅ – innan Sara började jobba där

[insert]Workation-Holiday-club-4[/insert]

[insert] Isgrottan-Ristafallet [/insert]

[insert]Spa-Holiday-Club-Sara[/insert][:]

14 comments

 1. Du får fota mycket och bjuda på lite jul. Det är noll julstämmning i Vietnam, regn och lägenhetens väggar är blöta och myggorna galna haha jag följer alla Åreinlägg ivrigt!

  1. Åh, jag lovar att underlätta julkänslan därborta! Har världens mysigaste vinter/julkänsla på g för nästa inlägg 🙂

   HOppas det slutar regna snart iaf!

 2. ååh vad kul och mysigt det verkar som ni kommer få det!
  Jag ska på glöggparty på Lördag, inte ofta man får gå på det i USA så det ska bli roligt! Dessutom väntar vi snöstorm, och det är ju inte helt fel det heller. 25 cm pratar dom om på sina ställen, ser fram emot det om det nu är sant…Vi har haft runt -26 och det börjar värma upp lite mot -11 idag så den där snön är nog på väg ändå 🙂

  1. Åh wow, det är så mysigt med snöstormar – när en inte behöver resa då. Bara leka i snön 🙂

   Hoppas att ditt hemmabesök med allt vad det innebar gick bra – och att vi kan ses nästa gång du är här!

 3. Vad härligt det låter med Åre! Åre med omgivningar är verkligen en fantastiskt fin plats som jag fullkomligen älskar. Hoppas du (ni) får en riktigt fin helg med en mix av äventyr, avslappnat häng och god mat!

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close