Search

Outdoor photocation starts now

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Det är dags för workation nummer 2 här i ladan – den här gången är det ett gäng härliga fotografer som jag lurat hit på minikonferens med outdoorsy feeling. Kompetensutveckling när det är som bäst!

Igår anlände Rania och Helena, efter en förlängd biltur på fotografvis – jag fick tidigt ett meddelande om att eta var ”ganska långt bort” eftersom de tog den bildsköna vägen från Östersund, över Tännäs med en omväg över Flatruet. De kom hit strax efter solnedgången med bildkorten fulla av renar och fjäll.

Vi började lugnt med middag och en eld nere vid sjön, där fullmånen speglade sig i den blanka ytan. Så vackert! Imorgon väntar äventyr på fjället, innan nästa Katarina ansluter vid middagstid. På fredag blir gänget komplett när Daniel kommer hit.

Vad vi ska göra? Elda, nörda loss totalt i all things foto och lära oss av varann (vi har en lista med önskeworkshops och diskussionspunkter) och förmodligen dra en hel del dåliga skämt. Vi har redan börjat på det sistnämnda.

Rania styrde eld med tändstål, jag pajade den och hon styrde upp igen. Bra att ha nytta av varann direkt.

Det är en sån jäkla bra grej det här med att samla ett gäng, flytta kontoret några dagar och få ny inspiration och kunskap tillsammans. Jag tror det blir en riktigt, riktigt bra helg!

13 comments

 1. Åh vad jag älskade första bilden i det här inlägget. Så dramatisk! Det verkar vara en himla bra idé med workation! Hoppas ni lär varandra massa grymma grejjer! Kram

  1. Tack Beata, vad glad jag blir! Tyvärr blev månen mer av en sol pga slutartiden, men det var sååå vackert och mystiskt igår kväll!

   Jag tror det blir en toppenhelg! Kram!

 2. Men Åhh vad nice och supermysigt det låter! Fotohäng med ett gäng grymma fotografer. Jag känner mig enormt sugen på något sånt nu när jag går fotokursen och börjat experimentera mer med inställningar 😉 Ha en så fin helg och hälsa alla :*

 3. Photocation i naturen.. jag blir alldeles grön som en groda av avundsjuka, men missta inte det för missunnsamhet bara :-). Ni ser ut att ha det toppen, alla bilder ni visar är helt underbara!!
  Kram Ulrica

  1. Det är ju något alldeles speciellt att samlas så här – det känns som att det alltid blir härligt. Utbyte, sällskap, äventyr och jobb i en bra mix – recept på jobbmagi!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close