Search

Själv är en bra dräng men gemenskap är starkare – Winter workation

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Jag är mitt i en helg som kommer att bli ännu en av de där att minnas. Som liksom förändrar något, sätter igång annat och som ger en sån häftig känsla av gemenskap. Att man inte är ensam här i världen. Det är av någon konstig anledning lätt att glömma ibland, att vi är fler som går och kämpar och biter ihop och tänker att man ju borde klara allting själv. Men jäklar vilket kraftfält som bildas när man får träffas och dela grejer. Allt från plugins till framgångar och känslan av otillräcklighet.

Jag tänker komma hem och landa i allt som jag fått ta del av och varit med om, men en sån där insikt jag fått nu i helgen är att jag har fått kollegor. Världens bästa kollegor. Jag hoppas också att jag har hittat nya vänner.

Och här är några av dem.

[insert] inos-kollegor [/insert]

[insert] inos-fun[/insert]

[insert] inos-intro [/insert]

[insert] inos-sara-elin[/insert]

[insert] inosww-skoter-camp-are [/insert]

18 comments

  1. Väl hemkommen är det svårt att landa i att det faktiskt har hänt, alla intryck, alla människor och all inspiration som gavs. det tar nog ett tag innan det sjunker in. Nu sprutar bloggideér och tankar men svårt att få ned på pränt!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close