Search

[:sv]Tankar från den sista vinterdagen[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

[:sv]Vi tar en lugn morgon idag. Det vita vägrar släppa taget om fjället och det känns inte som att vi måste jäkta ut och maxa dagen – det roligaste backarna (på ost-sidan) har hela tiden legat i lite mer dimma än de på västsidan, så vi har åkt en hel del på västsidan redan.  Ostsidan får vi ta när Linnea har skidskola, eftersom hon var lite tvekande till att kasta (ploga) sig handlöst ut i dimman.

 

I morgon är det dags att åka hem igen och för min del är det två veckor sedan jag var hemma. Såg en instagrambild från Norrköping med grönt gräs, kan det verkligen ha gått så fort? Känns som jag ska ta ett speedtrain in i våren och det känns nästan lite spännande!

Väl hemma blir det fokus på en hel del jobbgrejer. Jag ska styra upp min planering och göra klart några samarbetsförslag jag har funderat på. Inte minst ska jag göra klar min företagssajt. Häromdagen när jag satt i liften formulerade jag plötsligt för mig själv vad jag gått och funderat på att nischa mig inom konsultmässigt. Det liksom bara satt. Så nu ska jag lägga upp hur jag bäst kommer dit, vad jag behöver komplettera med och hur jag paketerar mig. Roligt jobb!

Men först – ut i backarna för att klämma ur det sista ur vintern – in i dimman igen! 

[insert]stuga-vinter [/insert] Sista vinterdagen på ”vår gata” i Särna för några dar sedan

 [:]

12 comments

  1. Är det sant!! Vad roligt, träffar nästan aldrig nån som känner till/har varit i Särna! Har ni kopplingar dit eller hur hamnade ni där? Vart bodde ni?

   1. Vi ”husvagnsluffade” tillsammans med flera släktingar (som bodde i egna vagnar) och bodde då bla på Särna Camping. År efter år, eftersom det var en favorit. Badade i sjön, lekte i hembygdsgårdarna… Fantastiskt vackert! Egentligen var det nog en slump att vi hamnade där första gången (vad jag vet). Men mina föräldrar är riktiga naturälskare, så vi var mycket i Dalarna och vandrade även på Idre Fjäll. En annan favorit är Rättvik!

 1. Tack ja lite som att hitta en annan del av sin blogg när jag besökte din. Värsta bästa känslan! Magiska bilder har du! Alla vattenfall (redan beroende) Tack, gillar namnet själv. Inspirerat av en bok med samma namn från en resejournalist, mycket magiska bilder i den och det är ju min devis så namnet var taget. Hej äntligen vilse välkommen till min dator typ. (Jag svarade här för vet inte om man får svar på mailen)

 2. Det är något visst med övergångarna mellan årstider. Väldigt speciellt här i Åre. Å ena sidan vill jag ha vinter länge och få många fler skiddagar, å andra sidan längtar jag verkligen efter vår och sommar.

  1. Jag förstår PRECIS vad du menar!! Vårvinter är ljuvligt – jag röstar för några fler såna dagar och sen direkt till våren. Utan det brunblaskiga däremellan.

  1. Ja, det känns kul, vet hur jag ska fokusera nu. Måste teama upp lite och paketera bara.

   Det har varit härliga dagar, vädret till trots. Tid i fjällen är ju ALDRIG dålig!

 3. Vackra foton!
  Och ja, jag kan nästan lova att ni har gröna gräsmattor. När jag gick ut från jobbet (vid 17-tiden) för ett par dagar sen var det + 16 grader (?!) Helt overkligt. Men nu är det regn och +6 grader igen, så nu känner jag igen mig… 😉

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close