Search

Winter Workation på Holiday Club i Åre

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Tidigt i morse tuffade vi in på spåret, alldeles intill de kommande tre dagarnas hem (och nästan mitt andra hem numer?) – ett Winter Workation på Holiday Club i Åre.

Lindas briljanta idé Influencers of Sweden – som sammanför kollegor i en bransch som bubblar och sprudlar av inspiration, kreativitet och coola businesshjärnor – har nu blivit en medlemsorganisation som i dagarna har sin första konferens här i Åre.

Vi ska utbyta idéer, kunskap och jobba tillsammans samtidigt som vi upplever Åre på mitt favoritsätt – utomhus, med upplevelser och givetvis kameran över axeln.

Idag har vi mest tagit det lugnt, pratat, promenerat upp på byn och fotat det magiska ljuset över sjön.

Vi avslutade med kraftmingel, grön middag på Grow och sedan ett sent Gonatt-yogapass med grymma Therese, som även fick oss att slappna av under den här härliga helgen i maj.

Jag ser så mycket fram emot de här dagarna, inte minst för att det finns ett gäng sjukt begåvade och lika fotonördiga människor som jag här. Ser fram emot att dela en hel del kunskap, shenanigans och härliga fototurer med dem!

[insert] Winter workation Holiday Club Åre [/insert] Linda vloggar på väg till frukost.

[insert] bloggchill-holiday-club [/insert] Klassisk blogghäng Made by Mary

[insert] aresjon [/insert] Morgondis över Åresjön

[insert] katarina-wohlfart [/insert] Min namne Katarina, resebloggar med det underbara bloggnamnet Äntligen Vilse

[insert] katrien-touchofsweden [/insert] Katrien som bloggar för holländare om Sverige på Touch of Sweden

[insert] rania-sofia [/insert] En av mina favvofotografer Rania fångar Sofia

[insert] solnedgang-are [/insert] Fångade dagens sista ljus innan en härlig powernap. Nattåg var tydligen inte mitt bästa sömnpiller.

12 comments

    1. Ja alltså, det har varit obeskrivligt härligt, intensivt och känslosamt. Så himla, himla fint alltså. Tänk att man får hänga med såhär många kreativa, generösa och varma människor i flera dagar och bara utbyta erfarenheter om allt möjligt!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close