Search

Workation i Övik – helgens planer

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Efter fem sköna dagar i Åre har jag och Sara landat på workation i Övik och intagit det gula huset i Kvaved som Linda flyttade hem till i somras. Två hundar, en katt och tre människodjur ska hänga hela helgen tillsammans och vi har redan inlett med fuldans, dålig humor och skönsång till frukost. Det blir nog grymt!

Det blir två dagar av jobb, utflykter och för min del en poddinspelning med en grym gäst. Det är verkligen grymt för en som mestadels jobbar ensam och hemma, att få byta kontor, ha lite kollegor och hänga i en annan miljö några dagar.

Vi kommer fokusera på business och ha några mastermind sessions, något som brukar vara sjukt givande på kort tid. Det går enkelt sagt ut på att man får dra något man planerar, jobbar eller sliter med just nu och så ger de andra råd, feedback och ja, hjälper till att vässa idéer eller lösa problem helt enkelt.

Workation i SärnaMaster mind session på en annan härlig workation

Jag väljer lite mellan två grejer som jag vill bollplanka, får se vad jag landar i. Det här snabba men ändå lite uppstyrda sättet att utveckla sina idéer på kan jag verkligen rekommendera, oavsett om det är jobb eller privatliv man klurar på. Ofta har man ju en grym mix av kompetenser i sin närhet och dessutom har man själv ganska säkert något att bidra med till andra.

Jag och Sara ska också klämma in en jogg och så har jag lovat mig själv att börja med en morgonpromenad och avrunda med en kvällspromenad varje dag. Det blir en grym mix av jobb, utomhus, dålig humor och hälsa alltså – ett perfekt arbetsläger i mitt tycke!

Vad gör du i helgen? 

Workation i ÖvikPå morgonpromenaden konstaterade Sara & jag att skitväder kan vara väldigt vackert

4 comments

  1. Underbar helg du har framför dig! Promenad och jogg får en ofta till fnuliga funderingar och gärna konstruktiva svar på ens egna frågor… Jag ska ha inte ha en workation men dock göra en work-aktion genom att åka över till mina föräldrar på Öland för att såga ner en syrénhäck, fundera över mammarollen jag har samt kanske gå ner till vattnet i Köpingsvik och lukta på doften av sundet…

    1. Ja, hittills har vi det rätt så bra måste jag säga 🙂 Alltså kroppsjobb och helger går väldigt bra ihop, det är liksom då jag ofta får lite klarhet i grejer, även om jag inte aktivt tänker på dem. Vilket är det bästa med kroppsjobb, att man blir så uppslukad i det man gör!
      Hoppas det går bra med funderandet 🙂

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close