Search

Eld och annat som värmer

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Det är söndag kväll när vi kommer tillbaks till ladan efter ett dygn fullt av liv på Fulufjället. Vi har verkligen utnyttjat en ganska kort helg på mesta möjliga sätt och mina gäster packar om och kör hemåt sent på söndag kväll.

Däremellan har vi hunnit med över två mils vandring i krispigt, vackert höstväder, fiskat, sprungit, ätit god mat, hänförts av stjärnhimmel och frostmorgon, vadat i bäckar och vandrat i oledad terräng. Och skålat i världens godaste champagne, som sig bör på fjället.

Vi hann till och med avrunda med en eldlunch i Björbäcksstugan (klockan 1730!), innan vi vinkade hejdå till Fulufjället och åkte tillbaks till Nordomsjön.

Vi fick låna min stugdröm – en avsides stuga vid en fjällbäck, långt från de utstakade lederna och ensam under stjärnhimlen. Någon gång ska jag bo en vecka själv i en sån och bara läsa, fota och skutta runt på fjället. Tänk att äga en alldeles egen oas mitt på ett fjäll. Jag är så glad över att vi fick låtsas att vi hade det så för en dag. 

solnedgång på Fulufjället

Premiumliv på Fulufjället

Vad på Fulufjället

Njupeskär på Fulufjället

Vid toppen av Njupeskär efter en lång och fin vandring. Jag tar in vyn och lägger tacksamt ännu en upplevelse till min växande samling av de där som är något alldeles extra. Så väldigt glad för varenda en. 

14 comments

    1. Haha, ja varmt var det inte 🙂 Men Sara och Åsa var troopers, de vadade två gånger. Jag gick i låga stövlar och fick in vatten men det blev ju kroppsvarmt sen, haha.

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close