Det råder verkligen ingen brist på regn här just nu! Det har regnat en hel del den senaste veckan och även om det är skitmysigt med regnsmatter mot taket, så saknar jag det vackra ljuset på morgnar och kvällar. Igår var himlen fortfarande mestadels grå, men jag bestämde mig för att unna mig en after work i skogen efter en hel dag framför skärmen. Färgerna skulle skogen få bjuda på!

Jag körde till Mickeltemplet igen, för att få både skog och vida vyer. Där finns det olika långa slingor som är löpspår sommartid och fina skidspår vintertid. Jag bestämde mig för att utgå från 5-kilometersspåret, men ta lite omvägar in i skogen.

Det börjar bli så galet vacker höst här nu att jag typ vill vara ute konstant och bara ta in alla faser och inte missa något. Ibland tänker jag att jag borde bo uppe på en fjälltopp, så slipper jag fara runt så mycket för att se allt. Oskymda soluppgångar och solnedgångar, skog och obrutna vyer – fjället har ju allt!

Igår blev det i alla fall skog, med utsikt mot flera fjäll. Det får en ju verkligen vara nöjd med som after work-lokal ändå, eller hur?

För löprundor med premiumutsikt – igår med en regnbågsbonus!

after work i skogen med utsiktLängst ner till vänster, på andra sidan vattnet, skymtar min nya hemby. Bakom molnen ruvar Städjan.

Blåbärsblått skogsleende ftw!

after work i skogenSolen tittade fram då och då och gav extra lyster till höstskogen. Så förbaskat vackert!

Det är riktigt gott om lingon nu, hoppas hinna plocka många litrar framöver!

Idag har det varit lite finare väder och jag var faktiskt uppe på fjället – dock inuti en slaktbod i 8 timmar (jag har hanterat enorma mängder kött för att inte vara köttätare, haha). Men, all fjälltid är bra fjälltid och jag bjöds på en riktigt vacker kvällshimmel på vägen hem. Imorgon ska jag springa på fjället och förhoppningsvis i lite solsken. Längtar ruskigt mycket!

Har hösten börjat synas där du är?