Notice: Trying to get property of non-object in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Search

Höstfjäll och regnbågar – en dag i Särna

Finns det nåt bättre än att få celebert spontanbesök? Jag tror inte det! Sara skulle på jobb i Grövelsjön i slutet på veckan och kom på den briljanta iden att hon skulle komma hit över helgen när hon var klar där. Grövelsjön är ju bara 6 mil bort ungefär, så det var ju nästgårds.

Vi möttes upp mittemellan Särna och Grövelsjön, för där ligger Idre och Nipfjället, som fick bli dagens fikaplats. Trots att jag är häruppe nu så är det inte varje dag en kommer iväg till ett fjäll och såhär års finns det ju inget bättre. Höstfjäll är något alldeles, alldeles extra.

Vi hade fint väder när vi körde Trollvägen upp mot Nipfjällets sommarparkering och började gå uppför till en vacker utsiktsplats. Därifrån har man en fantastisk vy mot mitt favoritfjäll (jo, jag kan väl ha nämnt Städjan nån gång förut kanske? Hehe). Nipfjället är inte heller en ful plats om en säger så, jag skulle gärna hänga runt där dagarna i ända. Höstfjäll som sagt.

Älskar när det är finväder och väder i samma bild. Städjan i solsken och en regnskur över grannen Idre Fjäll.

Sara & Danny bygger på bildbanken

Klassisk bloggpose, haha. Men precis den här känslan får jag på fjäll. Vad vore livet utan dem?

Två av mina favoriter i samma bild – Sara & Städjan 🙂

Höstfjäll - StädjanJag kanske ska gifta mig med Städjan. Stabil, vacker och speciell!

Gyllene höstfjäll - NipfjälletVackra, vackra Nipfjället inramad av väder.

Här trivs jag!

Det här med väder ja. Det är ju mäktigt ändå. Precis när vi svängde ner i den sista backen innan vår gård så ställde jag mig på bromsen och viftade till Sara i bilen bakom att stanna. Den starkaste regnbågen jag någonsin sett hade kommit fram och skapade en mäktig båge över Nordomsjön.

Efter den spektakulära väderdagen avrundade vi med bastu och eld nere vid sjön och då bjöds vi på den första stjärnklara natthimlen på ett bra tag. Så vackert!

Slogboden, stjärnorna och gästerna från Grövelsjön.

Stjärnklart, dimslöjor över sjön och jag och Sara med varsin pannlampa. Bra kväll till ännu en bra dag i Särna.

16 comments

  1. Så fina bilder! Älskar också Städjan och känner att det är alldeles för länge sen jag var där. Det är ju inte så långt från mig, måste åka snart. Tack för inspiration ♥

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close