Klockan är strax efter 12 på natten och jag kämpar med att hålla mig vaken samtidigt som jag skulle vilja att det var minst 3 timmar kvar att bara sitta i soffan, framför brasan och pilla med bilder.

Jag har varit ute precis hela dan idag och (den mycket överkomliga) baksidan med det är att kvällen blir så kort. Alltså den där softa nedvarvningstiden, där en får skrota runt i tofflor och mjukisar och bara njuta. Det är ju ingen höjdare att sitta vaken till 03 i natt så det är väl ändå dags att börja knyta sig, fast jag kom hem för bara en timme sen. Jag vill ju ut i morgon också!

Det här ett av lyxproblemen med att vilja njuta av både solnedgångar och soluppgångar och dagen däremellan den här tiden på året. Det lämnar inte mycket tid för sömn, bildredigering och soffhäng. Det är något jag får balansera när jag bor här mer permanent – det håller ju inte att vara ute dygnet runt tyvärr. Eller?

Jag har i alla fall just tankat över nästan 400 bilder från dagens olika äventyr – du som hängt med på insta stories idag vet att jag varit uppe på fjället nästan hela dan. Och vilken dag! Väl hemma käkade jag lite, tog en powernap och sen – just när jag tänkt slå mig ner i soffan – så tittade jag ut och såg en underbar kvällssol. Så jag hoppade in i bilen igen och åkte runt till olika fina platser i några timmar. Bästa sortens lördagkväll ju.

I morgon (eller ja, idag då) kommer en dos med fjäll och skyporn här, men nu måste jag faktiskt gå och lägga mig. ”De e en da i morrn å” som Morran så klokt brukar säga.

Vill ju hinna med det här också, haha.