Search

Oktoberfest

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

I lördags åkte vi ut till Erics landställe för att dra upp båten och stänga sommaren för den här gången. Jag kan nästan inte tro hur många vackra höstmorgnar, -dagar och -kvällar som radats på varandra den senaste tiden och i lördags var ju inget undantag.

Med 11km kvar hoppade jag ur bilen och rakt in i en sprakande oktoberfest. Jag sprang på grusvägar, förbi gårdar och genom trollskog, överallt gula, gröna och orange toner. I år mer än tidigare känner jag att hösten nog är mitt element. Den krispiga luften, variationen i färgerna och den härliga mixen av nystart och den nostalgiska känslan som en lång, ledig sommar lämnar efter sig.

Framme vid stugan låg sjön nästan spegelblank och jag kan ana hur det kommer se ut här om nån vecka, när höstfärgerna verkligen tagit över. Det är så vackert! Båten kom upp efter lite slit och en trasig nagel och vi kunde vända hemåt, även om jag gärna stannat kvar hela veckan.

mirror-lakeSpegelblankt

autumn-lakeHösten laddar för finalen

lake-rocks

October-fire
Oktoberfest by nature

redVi gjorde ett fruktlöst försök att hitta kantareller men hittade bara såna här vackra.

Nu väntar några dagar i Stockholm och sen hoppas jag att det blir åtminstone en dimmig soluppgång till, för jag har hittat en fin plats att möta den på.

Vad ska du göra i veckan? 

4 comments

  1. Hösten skämmer bort oss med härliga dagar! Lät som en fin helg 🙂
    Veckan är rätt oplanerad än så länge, lite kompishäng och ett födelsedagsfirande. Hoppas såklart på utetid också.

    1. Ja, jag försöker suga in dem så mkt det går innan löven faller bort och allt blir brunt! Uppe hos dig blir det väl vitt ganska snabbt iofs och då är det ju härligt 🙂

      Mer utetid till fölket – är det fjällturer på G? 🙂

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close