Search

[:sv]Påskkort från Särna – en himla bra långfredag[:]

[:sv]Här kommer ett något försenat påskkort från Särna – det har varit fullt upp sedan vi kom och det här är första gången jag ens hinner sätta mig vid datorn. Som det ska vara alltså!

Syrran & co kom upp i fredags och har just dragit vidare upp till Idre för lite skidsemester, så plötsligt är huset sådär tyst igen. Igår var vi 6 vuxna och 6 barn i det här lilla 40-talshuset med ett underdimensionerat kök och precis ingen plats att ha grejer på. Men det gick! Alldeles utmärkt dessutom! Tänker att vi verkligen skulle kunna bo trängre än vi gör idag. Här växte ju pappa upp med mor & far och 4 syskon, och det gick ju det också.

I fredags åkte jag, pappa, Eric & Linnea ut på en skogs- och fisketur innan resten av gänget kom. Vi åkte till vår nya favoritplats, där vi (pappa) gjort i ordning en eldplats som ligger perfekt för fiske och korvgrillning. Vi var här i höstas också, då såg det lite annorlunda ut.

Det blev min premiärtur med nya skotern och det var riktigt kul att få köra igen, jag har verkligen längtat! Det är ovanligt lite nö här (som överallt annars) men det går fortfarande att åka längs skoterlederna och på sjön är isen metertjock där det inte är strömt. Jag kommer ju få åka lite skoter här de dagarna jag är solo, eftersom jag inte har någon bil. Och så får jag gå också såklart. Finfint det också!

Efter lite korvgrillning, pimpelfiske och fågelskådning (ett gäng sångsvanar kom och dansade och sjöng för oss) med Städjan som vacker backdrop, vände vi hemåt igen och välkomnade resten av högen.

En helt perfekt långfredag i min bok.

[insert]skotern [/insert] Nya skotern – får 5 tummar upp av mig!

[insert]pappa-borr [/insert] Jäkligt bra armträning faktiskt

[insert]vedsag [/insert] Klassiska könsroller…hmm…men jag fotade ju.

[insert]skogsbrasa-pask [/insert] Gruppfoto med rökmaskin

[insert]Påskkort från Särna[/insert] På rätt plats i rätt tid![:]

2 comments

  1. Helt rätt prioriterat att avstå datorn. Verkar som en riktigt härlig påskhelg och kanske det bästa av allt….du har en hel massa dagar kvar i Särna!

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close