Search

24 timmar i Stockholm

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Varje vecka hoppar jag på tåget för att spendera två dagar och en natt i Stockholm. Jag åker upp till min kund och jobbar på plats – ett bra sätt att få lite socialt jobbhäng kombinerat med en (förvisso kort) möjlighet att också träffa vänner.

Den här veckan var inget undantag och jag har dessutom lyckats träffa två kompisar, ett gudbarn, hans syskon, en tidigare jobbkontakt, syrran, svågern och en systerdotter (den andra sov), på mindre än 24 timmar. Ungefär såhär såg det ut.

sara-BSara #1 – stod för härbärge och middag igår. Jag passade också på att överlämna en inflyttningspresent eftersom de byggt en helt ny våning på sitt hus. Hon ligger också bakom gudsonen Svante, som jag äntligen fick hänga med igen efter alldeles för lång tid! Vi hann även med en långprommis runt halva Älvsjö och passade på att knacka på hos en mycket förvånad syster, där en nylagd Dolly kom nerför trappen och tyckte att jag skulle dumpa Sara och sova där i stället. 

selfieEfter frukost och diverse lokala transportmedel var jag framme hos min kund i Alviks Strand och passade på att ta en hiss-selfie. Det var lite av min specialitet när jag bodde på våning 12 i Lindhagen , oftast i diverse träningsoutfits och med mobilen som kamera.

office-chairsKontoret! Himla tjusigt och varje gång jag kliver in så tänker jag att det gör en sån skillnad att ha proffs som inreder.

office-lampsDe hittar t.ex såna här fina små detaljer att hänga upp. Tycker de är så fina och jag blir glad varje gång jag hämtar kaffe och ser de här, dvs minst 4 gånger per dag.

Sara-SEfter jobbet var det dags för Sara #2 – hon ligger bakom min andra gudson Charlie Bubbel. Vi återupplevde den härliga Kungsholmen Runt-promenaden, men vek av efter två tredjedelar och käkade tapas som avslutning. Himla bra val.

sara-autumn-leavesMen först stannade vi och dokumenterade hösten på Stadshuset. Städer gör sig också bra i höstskrud.

stockholm-nightNär notan var betald kramades vi hejdå och tog tidig kväll. Imorgon blir det mer jobb på kontoret innan jag vänder tillbaks till Norrköping och en soft helg med Eric.

Ungefär så kan mina Stockholmsdagar se ut – intensiva men väldigt bra för energitanken.

6 comments

  1. Underbara 24 timmar. Kvalitetshäng med hög densitet – sånt gillar jag! Läste din ”3 saker” bra sätt att lära känna en bloggare: genom listor. Kopierar nog den. Hoppas du får en bra helg!

    1. Ja, jag gillar listor!! Läser gärna din sen, som du säger är det kul att få en liten annan vinkling på någon!

      Ha en riktigt härlig helg du med 🙂

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close