Search

[:sv]BBCON 2016 – När jag blev inspirerad och starstruck[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

[:sv]Just hemkommen från BBCON 2016 och jag är ju ändå jävligt priviligierad. För andra helgen i rad har jag fått uppleva vad jag vill beskriva som en magnifik bubbla av välmående, grym inspiration, kvinnlig fierceness och smittande passion. Typ mina favoritgrejer att bubbla med.

Linda Hörnfeldt kommer nog somna trött och lycklig ikväll och med rätta. Jag är så imponerad av hennes driv och passion för bloggvärlden. Eller influencer-världen kanske vi ska kalla den numera. Jag kan bli sådär löjligt rörd över att någon ror i land sin dröm och jag vet att Linda drömde om det här förra året, men var tvungen att ställa in då. Jag hade en biljett då också och i år fick jag äntligen en ny möjlighet att lära och hänga med likasinnade. Tack Linda!

Vad jag tog med mig hem?

 1. Jättemycket pepp. Verkligen jättemycket!
 2. Känslan att det mesta är möjligt, ständigt föränderligt och jävligt roligt i den här världen.
 3. De återkommande insikterna:
  1. Bygg relationer genom att vara bjussig, personlig och interagera
  2. ”Tänk som en konsult” – om du vill göra business, se till att göra research, paketera och inte minst, leverera! Var proaktiv, professionell och ta initiativ.
  3. Bloggen är en del av ett ekosystem som influencer. Bygg en bredare plattform!
  4. Du behöver inte vara störst för att vara intressant; nischa och bygg trovärdighet & engagemang. Det är det som är värdefullt! Tydlighet/nisch återkom som råd från samtliga talare.
 4. Att ha fått se & höra Underbara Clara och Anna-Karin Nyberg i en rolig, inspirerande och lärorik föreläsning om digitalt entreprenörskap, en del feminism and more. När Clara pratar så vill jag lyssna, tänka och lyssna lite till, jättelänge. Jag är lite för blyg för att gå fram till folk jag beundrar, så jag sa det inte till dem direkt, men både hon och Anna-Karin har så mycket att säga och som tur är gör de det också.
 5. Att min fina kompis Sara gjorde ett så bra jobb som panelmoderator. Smart, nyfiken och varm. Hon är grym hon.
 6. Att det var kul att träffa nya bekantskaper, som begåvade Teknifik-Elin, Louise, Anders, Mia, Tove och fler!
 7. Att det var tråkigt att inte hinna prata med alla!
 8. En överdos koffein
 9. En fjärris till iPhone från Adobe (och två nya härliga appar som jag inte hade en aning om innan coola Anna Rose från Adobe berättade om dem). Äntligen kan man köra bil & snappa samtidigt 😉
 10. En övergripande kärlek till kvinnosläktet. Jäklar vad kraft det finns och vad glad jag är att jag är en av dem.

Nu ska jag somna gott, men inte utan en visuell dagsberättelse såklart.

[insert]BBCON-2016 [/insert]

[insert]BBCON 2016 [/insert] Just getting started…

[insert]paneldebatt-BBCON [/insert]  Maria Bååth – cool entreprenör!

[insert]Linda-Hornfeldt [/insert] Fierce! I bakgrunden början på Nordic Travel Bloggers presentation, som jag tyckte var riktigt proffsig och lärande.

[insert]Sara-Ronne-BBCON-2016 [/insert]  Sara ledde en bra paneldebatt riktigt skickligt!

[insert]UnderbaraClara-Anna-Karin-Nyberg. [/insert] Clara & Anna-Karin. Så glad att de delar med sig. Så bra!

[insert]UnderbaraClara-Anna-Karin-Nyberg [/insert]

[insert]Vanja-Josefin [/insert]  Josefin & Vanja – vilka kärnkraftverk!

[insert]Troupers-BBCON-2016 [/insert] Möjliggörare – Tack!!

[insert]LaLinda-BBCON-2016 [/insert]  Glädjetårar är fint det…

[insert]Friendship [/insert] En dynamisk duo – Sara och Linda.

 [:]

24 comments

 1. Haha, koffeinöverdosen ja… Jag var för nervig för att kunna äta så jag drack bara kaffe tills jag var helt skakig. xD

  Relaterar så himla mycket till att vara för starstruck för att våga gå fram. Jag trodde inte jag skulle våga. Clara gick precis bredvid mig vid ett tillfälle och jag frös till is och kunde knappt andas. Var tvungen att stänga in mig på toaletten och hämta mig lite. =D

  Asså, jag känner hur tårarna väller upp av att bara se den där bilden på Linda. Fatta att ro iland nåt sånt här. Jag kan knappt fatta det. I’m in awe. <3

  Tack för bra recap av dagen, och vilken tur att vi fick chansen att skaka hand. ^_^

  1. Jag är så impad att du vågade, haha. Vad pratade ni om?
   Ja Linda är ju verkligen häftig, sån tydlig vision och så bra på att ro ihop det. Vilken förebild!

  1. ”Början på hela resten” – bra formulerat! Tack och ja, det gav mig en hel del att tänka på och framförallt bekräftelse på mycket jag har funderat på.

 2. Åh vad roligt ni verkar haft det, kan tänka mig att det var så jäklans peppigt! Känns alltid som man redan känner varann när man träffar personer vars blogg man läser, kan jag tycka 🙂 slipper onödiga ”lära känna frågor”. Kram!

  1. Det är så häftigt det där, när man bara kan plocka upp tråden med någon man aldrig träffat. Det är nog det jag gillar mest med bloggandet, de häftiga möten och riktigt bra vänner jag hittat tack vare det. Coolt!

  1. Tack själv Linda! Är verkligen glad att jag kunde åka till slut, härlig, härlig peppig dag. Fattar inte hur du gjort det så bra nästan helt själv. Vilken kraft! Kram på dig och krya på dig!!

 3. Tack för att jag fick hänga med på det här sättet när jag inte kunde närvara irl! Låter verkligen som att jag missade en riktig pangdag (vilket gör mig lite småbitter :P) 🙂

  1. Inte läge att resa nu kanske 🙂 Är det något som dokumenteras flitigt så bör det ju vara bloggkonferenser och Linda hade ju tänkt på alla som inte kunde komma också. Jättebra var det! Hoppas du mår bra och inte är helt tokuttråkad på övertid!

 4. Åh hann ju bara prata 2 min med dig – men ändå så kul! Och tack för att jag hittade till din blogg tack vare det. Allt det du skriver om är mycket som snurrar i mitt huvud! kram

  1. Ja, det är nästan stressande med så många man vill prata med på samma ställe 🙂 Vad kul, och jag tror det är bra att det snurrar ibland!

 5. Känner lite att det är synd att jag missade detta. Var tvungen att trycka på pausknappen och hänga med sambon litet. Det är så svårt att få gemensam tid ibland. Men för övrigt är jag med k Nordiv Travel Bloggers och såg att du fick info från dem. Kul! 🙂 Lola och jannicke är himla duktiga.

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close