Search

Det som fångat mig sen sist

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Det var en liten stund sedan nu. Jag har egentligen så mycket jag vill dela med mig av, om livet på landet, om en förändrad vardag och om morgonkaffets gudomliga gudomlighet.

Jag brukar ju sjunga långsamhetens lov, men jag är också en som gärna gasar på när det är roligt. Kontraster och det där.

Några bilder får hjälpa mig berätta. Om lediga dagar utan prestation. Om när jag vaknade långt innan solen en söndag och drack kaffe framför brasan och tog skidorna på sjön lagom till gryningen.

Om rådjuren som gjorde mig sällskap och fick mig att le.

Om när jag äntligen fick se norrskenet dansa över mitt hem och rakt in i själen. Inte ens molnen som lade sig framför kunde skymma upplevelsen.

Norrsken över Särnsjön
evigheters evighet
Åt andra hållet var himlen lika vacker

I huvudet har det också rört sig sedan sist. Om kamerabyte, om att plötsligt ha blivit rädd och om känslan av att inte räcka till. Men mer om det nästa gång.

Vad har fångat dig sen sist?

7 comments

 1. Men ja, vad skoj att du äntligen fått se och ta kort på norrskenet.
  Och som svar på sist, nej jag tror inte du råkat stjäla någon text, men kände mig lika inspirerad av din text som Lasses, och det är ju inte helt fel 🙂 Du skriver så fint.
  Annars vet jag inte om något precis fångat mig på sistone. I huvudet rör sig tankar som, vad ska jag bli när jag blir stor…svårt att veta liksom åt vilket håll man ska.

  1. Tack Ann, vad glad jag blir 🙂
   Undrar om en inte alltid kommer ha de tankarna – i alla fall om en är nyfiken av sig och liksom inte känner sig färdig. Men det kan vara rätt frustrerande också, även om det är en bra drivkraft 🙂

 2. Finaste syster yster, vilka fantastiska bilder du tar! Du kanske skulle behöva prata med nån proffessionell om den där rädslan? Låter som att den behöver bearbetas ordentligt. Vad mäktigt norrskenet blev genom kameralinsen!

 3. Vad fint du skriver! Ditt senaste inlägg har jag läst ett flertal gånger. Att inte räcka till är något jag oxå bär med mig, och jag räcker inte till, men jag gör så gott jag kan o min omgivning ser det som tillräckligt eftersom jag vet att dom oxå gör så gott dom kan…. idag. Din rädsla! Vad kommer den av? Förändring? Val i livet du inte vill bli fel? Kan du använda dig av rädslan? Kan den ta dig framåt? Stärka dig? Hjälpa dig att acceptera?

  Har en dröm om att någongång få uppleva ett norrsken! Ska ju vara något helt fantastiskt! !!
  Var rädd om dig…

  1. Tack snälla Kajsa! Ja, det är ju bara att göra det, men det kan ju gnaga ändå.
   Rädslan har med en liten bilolycka att göra och har väl överraskat mig lite. Tänkte skriva mer om det, men det är konstigt att plötsligt upptäcka att man är rädd för saker som inte känts ett dugg farliga innan. Tänker dock att det är vårt psykes sätt att skydda oss från farliga situationer, så egentligen är det ju något bra, men det ska ju inte få dra iväg!
   Jag är SÅ lycklig över att ha fått se norrsken äntligen! Nästa gång vill jag vara på ett fjäll och njuta i totalt mörker 🙂

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close