Search

En försommardagsdröm

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Idag flyttade vi ut till Norrköpings härligaste oas – Folkparken. Och till skillnad från any given park i Stockholm så finns det park så det räcker och blir över – det är inte svårt att hitta en egen fläck att livsnjuta på. Vi gjorde basecamp på en sån plätt och varvade slappande på filten med minigolf, parklek och diverse (o)gymnastiska lekar.

Däremellan klämde jag in ett halvtimmes corepass, och jösses vad jag har att jobba på där…men jag känner mig taggad. Det känns kul, men så har jag haft en särdeles bra dag idag. Det hoppas jag ni haft också.
En riktigt bra försommardag. Sundayfunday-7Jag sparkade av mig båda skorna…

Sundayfunday-12…och grävde ner fötterna i grönskan. Finns någon bättre känsla än årets första gräs mot tå-känsla?

Sundayfunday-3Jag blev inte jättesur idag, bara lite. Undrar hur gammal jag ska bli innan jag förstår att minigolf alltid är roligt i början och lite mer irriterande på slutet 🙂

Sundayfunday-5Vi gjorde ett pit stop hemma, för lite omgruppering, hemmaträning och grillfix. Sen var vi tillbaks igen, i vår adopterade trädgård.

Sundayfunday-8Såhär glad blir man av sånt!

jumpEric och hans split jump

LinneaLinnea kan också hoppa högt

Sundayfunday-13Livet alltså. Lite gräs, lite sol och en go familj. Allt som behövs.

Sundayfunday-14En riktigt bra bonus <3

4 comments

 1. Härliga bilder! Det låter som ni hade en riktigt bra dag!
  Ja och det där med minigolf… Och vanlig golf för den delen. Nu har jag inte spelat på länge, men det har flugit en klubba vid enstaka tillfällen. Ofta blir det ”bara” svordomar… Haha!

  1. Tack!
   Alltså minigolf. Nu skötte jag mig bra i söndags, men jag har varit nära att tappa både kärlekar och vänner mellan hål 11-18, haha. Fruktansvärt frustrerande ”sport” 😛

 2. Kommer in i din blogg, och du verkligen sprudlar med dina inlägg! Ahhh – känner att jag inte alls hinner med och blir samtidigt pepp! Först: kul med ditt fotojobb, så härligt – och lite extra skoj i och med din passion för foto! Och sen tyckte jag det där seminariet om marknadsföring lät himla spännande! Lite mitt område, i alla fall om man ser till vad jag pluggat. Och ja: det är klart att du ska testa nyponsoppa med vispad grädde och mandelbiskvier – är riktig nostalgitripp! Dags för mig att sova nu. Passar på att läsa bloggar medan lilleman sover. Men jag vet också att jag egentligen borde sova. För länge sen 🙂

  1. Haha, jag läste just i genom och vilket odrägligt amerikanskt inlägg. Hoho. HOppas jag inte bidrog till bloggstress nu.
   Just den här dagen var dock härligt raktigenom, måndagen var mycket tristare. Regn och trötthet och lite halvtrista grejer att göra.

   Seminariet var rätt så bra, såklart alltid ett säljelement på gratisseminarier, men ändå många bra poänger och så var ju Brit där och jag älskar henne litegrann 😉 Vi borde ses och gå på ett seminarie någon gång!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close