Search

En helg i Stockholm

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Jag satt på Haymarket igår, sippade på en latte och blickade ut över Hötorgets fredagskommers – en sån där super-Stockholmsk stund alltså. Jag funderade på kontrasterna mellan min gård i Särna och alla människor utanför caféfönstret. De är väldigt tydliga och jag kom på mig själv med att längta hem till skogen och tystnaden. Det är så olika världar och skiftande valutor som gäller på mina båda hembaser och gradvis har jag faktiskt lagt bort Stockholmsvalutan.

Jag brukar säga att jag älskar att få en dos av Stockholm då och då, men själva Stockholmsdelen av Stockholm är inte så väldigt viktig för mig längre, trots att den varit mitt hem så länge. Jag har

Det som är viktigt för mig är nog snarare att byta miljö ibland, träffa människor – gamla vänner och helt nya bekantskaper – och liksom variera min input. Och det kan jag ju ärligt talat göra lite varsom egentligen, men nu råkar många av vännerna finnas här.

I helgen passar jag på att jobba, hänga med så många som möjligt och så planerar syrran, pappa och jag för ett spännande 2019, innan jag åker hemåt igen i morgon. Och ikväll får vi veta hur det går på den här galan – jag är faktiskt lite nervös!


Coffice med Annie på Haymarket

Imorgon kväll är jag hemma igen och tittar ut över skogen och sjön. Det är fint att få längta hem ibland.

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close