Search
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 310

Fredagslistan

Vad har du gjort idag?

Jag har jobbat, varit och letat adventsljusstake på Idre och handlat mat, tvättat, druckit fyra koppar kaffe och tagit två promenader. Och så har jag pratat med syrran!

Mörk kvällspromenad i Särna
Älskar att gå på mörkerpromenader, särskilt i månsken

Har du några planer för helgen?

Japp! Imorgon ska jag åka skidor och fika på Fulufjället – faktiskt första gången sen jag var barn som jag ska åka turskidor. Håll en tumme för att det går bra! Sen ska jag förhoppningsvis ha ett jäääääätteroligt planeringsmöte. Mer om det om det blir av! På söndag ska jag åka till Hannah i Älvdalen och ha en speed workation, för på måndag åker jag vidare till Stockholm.


Kommer sakna snön i Stockholm!

Den bästa vardagsrutinen du utfört idag?

Hmm. Det måste nog bli att tända brasan och slå på kaffebryggaren. Lika ljuvligt varje gång!


En annan vinnande brasa-kaffe-kombo. 

Har du gjort något idag som du inte hade planerat att göra?

Jag tror inte det. Eller jo, jag har köpt en julklapp. Vad och till vem kan jag ju inte säga.

Hur ser fredagkvällen ut?

Jag kollar på the Crown säsong 1 (helt såld!) och dricker en svingod julmust . Jag ska (försöka) lägga mig i hyfsad tid, så att jag orkar upp till fjälläventyr imorrn. Det gäller att fånga dagen när den bara är sådär fem timmar lång 🙂

Har du något att rekommendera?

  • Absolut! Elin Nevnarien Keros mysiga blogg. För att jag alltid blir glad när jag kikar in där. Vet inte hur hon gör, men det är verkligen som att få hänga med ett gladpiller till kompis.
  • Tycker också att du ska kika in och gratulera Sara, som åkt skidor idag för första gången sedan sin ryggskada och operation. Helt jäkla ljuvligt!
  • Vill också påminna om att inte jämföra dig med en enda kotte, i sociala medier eller i övrigt. Var medveten när du tar in flödet. Det kommer du må mycket bättre av.

Har du gjort något nytt den här veckan?

Ja, alltså efter att ha lidit med Maria när hennes älskade skog totalskövlades och också på annat håll fått höra om Sveriges på vissa håll oansvariga skogsavverkning, så har jag börjat läsa på om skogsbruk och fråga folk som vet. Har ingen aning om vart jag vill med detta, men jag blev liksom helt uppslukad.

Vad har gjort dig mest glad i veckan som gått?

Alltså jag har svårt att välja. Pirret inför spännande framtidsprojekt. Glädjen över att bo där jag bor.

Särnsjön
Min trädgård <3

Gangster-ekorrarna som underhåller mig dagligen och utmanar min kreativitet när det kommer till att överlista dem i talgbollsupphängning.

Ekorre snor talgboll
R.I.P. talgbollen

Hur ser din fredagslista ut? 

6 comments

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close