Search

Fredagsmix, helgplaner och barndomsdröm come true

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

[:sv]Jag vet inte om det är en revolt eller så, men efter några väldigt trötta veckor så har jag totalt överraskat mig själv med två löpturer på två dagar. För att jag liksom längtar ut, längtar efter att ge kroppen en utmaning, att få andas skogsluft och samtidigt få vädra hjärnan.

Jag har sämre flås och form än i mina bästa dagar, men jag kan strunta i det och bara njuta av att jag faktiskt varit ute i skogen och rört på mig. Jag går i de brantaste backarna, stannar och tar in vackra utsikter och är långtifrån den snabbaste varelsen bland träden, men jag är nog bland de gladaste.

[insert]Katta-runhappy [/insert]

Jag har just sparat den sista jobbuppdateringen för dagen och ska strax svida om för en middagBurgers & Bangers. Jag har alltid älskat burgare, men på sistone har jag inte alls varit sugen på kött. Sist vi var där provade jag deras veggoburgare, som verkligen höll bra klass, så det blir en sån i dag också.

Resten av helgen blir en blandad kompott av jobb, foto och julfix. Och ännu en skogstur. Det vankas 9-årskalas på söndag, så det gäller att ha laddat energinivån tills dess (ni som upplevt barnkalas hajjar).

Jo, vill du kolla på något fint såhär till helgen så har jag ett tittningstips också. Jag hintade för ett tag sedan om att jag stått på scen och nu är kampanjen ute. Som tack (eller straff?) för att jag tipsade in min kund på ett roligt projekt så fick jag order att sjunga i bandet som skulle bildas.

Vi fick nämligen bilda ett band på arbetstid och testa hur musik påverkar arbetsglädje och hälsa i stort. Vi hade verkligen fantastiskt roligt i vårt band (som fortfarande lever) och allra roligast var att få uppträda med en låt med låtskrivaren Kleerup i publiken. Vissa jobbdagar är bättre än andra!

Här kan ni se den fina film som projektet mynnade ut i. Have mercy!

 [:]

1 comment

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close