Search

[:sv]Fredagstips och humörkontraster[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

[:sv]Vilken märklig dag jag har idag. Jag överraskade mig själv med att vakna tidigt och gå upp ur sängen i stället för att somna om. Klä på mig träningskläder, utan att riktigt ha bestämt vad jag skulle göra och sen plötsligt märka att jag var ute och sprang. Tror jag blev inspirerad av Annie, som transportlöpte till vår frukost igår, det är så gött att äta frukost efter träning.

7 kilometer blev det och en riktigt fet start på dagen. Började planera både det ena och det andra, som garderobsrensning, storstädning och annat skoj. Lovande ju! Fredagspepp!

Men efter lite jobb & städning så vände det liksom. Jag blev trött och den senaste tiden har jag fått hindra mig själv från att vila typ tre gånger om dagen och det stör mig. Håglösheten som kommer ibland. Kanske har all kraft gått åt till de roliga resor jag gjort och väl här hemma så måste jag ladda om. Brukar det hända dig också?

Nu väntar i alla fall hemgjord pizza och ett glas vin och att svälja besvikelsen över Italienmatchen.

Men innan jag tar helg tänkte jag bjussa på tre fredagstips: 

Att lyssna på

Podden The No Sleep Podcast är en guldgruva för dig som gillar spökhistorier/övernaturliga läskigheter. Långa, spännande och välberättade avsnitt utan reklam mitt i. Gillar du Creepypodden så gillar du garanterat denna, för det är längre avsnitt och bättre historier tycker jag.

Att lära sig

Är du som jag och tycker det är otroligt spännande med mänsklig beteende och vart allt är på väg, egentligen? Här på trendwatching.com finns en del gratismaterial att ta in och tolka för egen del. Har du mer tid så tycker jag du ska plöja igenom Futuricatrilogin av Alexander Bard & Jan Söderqvist. Så intressant!

Att göra

I sommar ska jag och några jag lärde känna på min fotoresa ta en dag och plocka godbitarna ur Emmas lista på Stockholms bästa fotolocations. Om du bor i Stockholm, har en kamera och lite tid att slå ihjäl så kan du ju göra det redan i helgen! Eller googla runt på spännande platser i din egen omgivning om du bor nån annanstans. Tex gå med i gruppen Övergivna platser på facebook. Have fun!

Vad ska du göra i helgen? 

[insert]abandoned [/insert][:]

4 comments

  1. Så inspirerande att du valt att följa din dröm för att förvekliga ditt liv, bra jobbat!
    Känner igen mig i det du skriver, kul att ha massa roliga saker inplanerat men det tär på energin. Viktigt att bara kunna vara hemma och njuta av nuet. Det ska jag öva på under min semester i sommar 🙂

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close