Search

Julen, guldet och min inre bohem

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

I dag fick jag nästan hicka när jag såg att det redan var den 18 december. Om två dagar ska jag föreläsa här i Särna, sen åker jag söderut för att fira vintersolstånd och julafton.

Innan dess ska jag visst vara klar med en hel radda grejer, som att fixa sista klapparna, slå in dem, jobba undan för jullov och julstäda ladan. Men jag blir hela tiden distraherad av allt det vackra utanför dörren. Jag klarar nästan inte av det! Och då vet jag ju ändå att jag förmodligen har mycket vinter att se fram emot här.

I går morse vaknade jag ungefär när solen gick upp och tänkte vakna långsamt med en god frukost framför Musikhjälpen. Men så tittade jag ut genom fönstret och bara kastade mig ut genom dörren. I långkallingar och dunjacka. Helt hänförd av en guldig dimma tog det 20 minuter innan jag upptäckte att det faktiskt var 25 minusgrader ute och att de nöp mig lite överallt. Naturmupplivet deluxe!


Värt att förfrysa mindre kroppsdelar för ju <3


Om jag nånsin skulle få för mig att flytta, påminn mig om att bo vid en sjö. Och där det blir vinter. Alltid. 


Jag orkar inte. De här Disney-granarna på vår gård, guldljuset, snön, dimman, LIVET! Tack, tack, tack för att jag får leva så här.

Nu sitter jag här och försöker göra en disciplinerad plan för morgondagen, blogga, äta skumtomtar och ladda för paketinslagning, samtidigt. Skulle vilja se ett avsnitt av The Crown också…
Jag inser att det är dags att göra en lista – det har jag inte gjort på nån vecka och jag behöver nog strukturera allt jag vill hinna med innan jag åker. Mitt bohem-jag klarar inte av att bo såhär utan disciplinerade listor!

Är du redo för jullov än? 

16 comments

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close