Search

Just nu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Är jag…

i Stockholm några dagar och har njutit av bonushöst – i Särna har de flesta löven fallit för året, men när jag åkte söderut genom Dalarna och ner mot Stockholm, så möttes jag av sprakande höstfärger igen. Jag anlände med salig blick till Stockholm i torsdags kväll, efter en solnedgångskörning genom knalliga höstlandskap. Bra start på en cityhelg!

Känner jag…

En viss trötthet men också förväntan för i morgon – då ska vi spela in nästa poddavsnitt om ett riktigt intressant ämne. Avsnittet kommer om en vecka!

Katta Johanna Bortom ekorrhjulet

Längtar jag efter…

Att fara norrut i morgon och komma hem igen. Efter fyra dagar i Stockholm längtar jag alltid efter fjällen och skogen igen. Det är härligt att få längta lite mellan varven.

Tänker jag på…

 • Vilka frågor jag vill ställa till våra gäster i morgon. Det är ett ämne som berör och jag vill verkligen få ut det mesta av samtalet.
 • Jag tänker också på jobb, dels en kund jag hjälper i Särna och så kunder jag vill börja jobba med. Jag vill jobba lite mer i höst och vinter och gärna med ett team, så jag ska skicka ut lite tåtar!
 • Klimatet. Alla senaste rapporter talar om att vi har tio år på oss att göra en total omställning och ändå ser jag överallt hur folk bokar flygresor och politiker tjafsar om helt andra grejer som om inget särskilt hänt. Det är allvar nu och jag kan inte sluta tänka på det.

Planerar jag

Massor av härliga vinteräventyr. Är verkligen redo för vintern nu och jag åker norrut med vinterdäcken på. Fast det var 17 grader i Särna idag, så det kan nog dröja innan skidorna ska fram.

Vill jag tipsa om

 • Min kompis Annies podd som hon har tillsammans med Boel. Varje avsnitt är så genomarbetat och de har riktigt bra gäster. Health for wealth heter den och jag tycker den har viktiga insikter för de flesta.
 •  Elin Keros blogg Nevnarien och hennes youtubekanal. Tycker så mycket om att gå in och kika där, hon skapar så vackra bilder och bra filmer och skriver så inbjudande och personligt.
 • SVT:s serie om Arbogafallet, som gjorts av grymma Nils Bergman från Rättegångspodden.

Annie!

 

 

 

4 comments

 1. Just nu är jag på mitt jobb.
  Just känner jag mig trött, tom i bollen o fundersam.
  Just nu längtar jag ut i solen. Och att våga mer.
  Just nu tänker jag på hur mycket jag påverkas av andras sinneshumör. Och på vad jag skulle göra om jag inte gjorde det här… Jag är en positiv individ, eller, jag vill gärna vända så mycket som möjligt till det positiva. Men negativism, oro o fula kryphål hämmar mig och jag känner mig bara naiv…
  Just nu planerar jag mest ointressanta saker. Jag skulle vilja skriva att jag planerar en massa kul, men planerna är nog mer mina dagdrömmar. Kan dock bli planer av det med lite mer knuten näve….

  1. Åh, en sån dag. Jag vet precis hur de känns. Jag tar också in mycket från omgivningen och omvärlden och det är svårt att hantera ibland. Men att läsa/titta på/prata med någon som ger dig bra energi är en bra början.
   Hoppas det vänt nu, kram!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close