Search

Mellandagar och Ågelsjön runt

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Det känns verkligen som om mellandagarna är vad de heter. Jag har alltid gillat mellandagarna, den där superlugna pausen mellan julupptakten och storslagna ambitioner för det nya året.

Efter att ha farit runt i Stockholmstrakten så har jag varit hemma och mellandagat mig sedan annandagen. Jag har blandat jobb med att kolla på Skam (på rekommendation av typ alla och ja, den är riktigt beroendeframkallande) och att ta mig ut i dagsljuset.

Igår blev det en tur till och runt Ågelsjön, med rätt så bra timing  till solnedgången. Den beskådades från den högsta klippan och det var så fint med den varma himlen och ljuset som gjorde träden nästan röda. Även om det inte är en flinga snö här så var det en vacker och krispig miltur i skog, som verkligen kändes skön efter mycket bilkörning och sittande i jul.

Nu fortsätter mellandagandet med tankar och val om vad som komma skall och lite mer jobb. Nyårsafton skulle spenderas i Särna, men det kan bli lite fördröjning på den resan. Vi får se.

I morgon blir det nog en härlig miljogg runt sjön – det är ju inte konstigt att det här landskapet ger mersmak, eller hur?

Hur pyser du runt i mellandagarna? Pyjamas och bokhög, jobb, skidor & bastu eller är du på en varm strand nånstans? 

[insert]skog-agelsjon [/insert] Sagoskogen i Ågelsjön

[insert]katta-agelsjon [/insert] Top

[insert]silhuett-agelsjon [/insert]Naturlig skönhet

[insert]vy-agelsjon [/insert] Älskar denna vy från middagsklippan

[insert]solnedgang-agelsjon[/insert] Trolltyg i tomteskogen…eller nåt

 

 

4 comments

  1. Underbart! Så fina bilder men en kan inte tro att det är vinter =)
    Jag gör lite allt möjligt, tassar runt i pyjamas, tränar, åker skidor, vilar, jobbar, andas frisk luft…typ =)

  2. Pyjamas, bokhög och varm choklad. Och så lite träning däremellan. Så himla skönt att ha två veckor utan krav mitt i mörkaste vintern. Jag är helt övertygad om att det är så här det är meningen att vi skall tillbringa den här tiden på året.

    1. Åh, jag håller helt med. Egentligen så tror jag att vi ska börja chilla i oktober och varva igång igen i slutet på mars. Det låter som du haft riktigt sköna mellandagar och jag önskar ett väldigt fint nytt år!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close