Search

On the move

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Det är flytthelg och det är en (strukturerad) röra här hemma. Jag borde vara helt taggad – jag brukar gilla det här rörelsemomentet, nyhetskänslan med att flytta – men jag är så trött i huvudet. Lite låg liksom. Och jag vet ju att jag påverkas rätt så mycket när det är röra runtomkring mig. När det inte är mysigt och hemtrevligt. Jag är så färdig med den här lägenheten nu och det känns lååååångt till tisdag.

Men jag tror att det mest handlar om att jag nu sen januari spenderat mycket mindre tid i Stockholm, eller snarare, jag har spenderat mindre tid med mina vänner, ”mina” barn och min syster. Och jag har så svårt att få tiden att räcka till alla jag vill räcka till för. Jag vet att det egentligen handlar om det. Det är något jag måste få tillbaks in i den där livsdesignen, på tal om den. Jag saknar dem. Mina relationer är det viktigaste jag har, vi människor har varandra och det är allt. Som tur är kan jag hälsa på dem, men jag har lite svårt att vänja mig av med frekvensen. Jag kan ju inte åka varje dag.

Så, då var dagens I-landsproblem avklarade. Tacosarna är uppkäkade och nu väntar lite soft fredagskväll innan det stora rejset kör i gång i morrn. Let’s do this! Det blir kul på tisdag, när vi käkar take away i vårt nya kök och innan dess får jag ju en hel massa träning medelst flyttkartonger.

ladiesNågra av de jag vill ha mer kvalitetstid med!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close