Search

[:sv]Road less travelled[:]

[:sv]Den här veckan börjar med en hel del att göra och är nästan lite stressig jämfört med mina ”vanliga” veckor.

Det är ju dags för min retorikkurs i morgon och jag har en hel del att göra nu på förmiddagen, innan jag ska packa för två dagar i Stockholm och fara norrut. Det blir två dagar på Görvälns Slott och läskig, rolig retorikkurs. Jag ska lägga sista handen på en förberedande grej vi ska göra och har visst låst mig i huvudet. Men det ska nog gå bra.

Men först väntar äntligen en dejt med mina härliga vapendragare – har inte träffat dem ordentligt på alldeles för länge och jag längtar verkligen. Det blir en bra uppladdning för två dagars utveckling tror jag.

Vad har du planerat i veckan?  Något du är nervös för? 

[insert]Agelsjon-katta [/insert] Tur att jag samlade lugn i helgen :)[:]

6 comments

  1. Spännande med retorikkurs! Jag har en ganska lugn vecka jobbmässigt. Jag jobbar med intervjuer och fokusgrupper f.n. och är precis klar med alla fokusgrupper (inte nervöst, men tar mycket energi). Den här veckan är det transkribering och analys som gäller, så lugn och ro ensam vid datorn alltså 😉

    1. Åh vad spännande! Har själv jobbat med UR & det är så kul och krävande med både intervjuer & analysarbete. Transkribering alltså, haha. Hard work!! Vad intervjuar du om?

  2. Nej inget jag är särskilt nervös över den här veckan, livet rullar liksom stillsamt på här i Jönköping. Retorikkurs låter ju väldigt spännande! Berätta gärna mer sen.

  3. Du berättat väl allt om kursen sen? Jag funderar på att fundera på den, så att säga.

    Jag har varit nervös inför en presentation jag höll för några hundra i morse, men när det närmade sig min tur släppte det. Nu jag inte nervös för nåt alls mer, vill bara VILA.

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close