Search

Samtidigt i huvudet

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Heltäckningsmatta i sovrummet – kan det vara något? Jag är rätt inne på den softa känslan, att tassa upp på morgnarna med fluff under fötterna. Inga kalla golv. Bara mjukt, mjukt, mjukt.

[insert]fitted_carpet[/insert]

Jag har riktigt kul på jobbet igen. Typ 100% roligt. Och jag är väldigt, väldigt glad för det. Och tänker att jag borde utveckla lite mer om resan hit, för att nyansera en bild som kanske bara verkar happy,happy. Jag har funderat en del på det nu när flera kloka personer har skrivit väldigt bra om hur vi kanske glömmer eller gömmer de lite mindre inspirerande delarna av oss själva. De mänskliga. Jag vet inte hur jag framstår här, men jag hoppas verkligen att jag inte bidrar till någon negativ stress hos någon. Jag har ju tusen fel & brister och tänker dumma tankar dagligen. Som alla andra med andra ord.

Jag längtar så jäkla mycket till nästa vecka. 5 dagar i fjällen. Inte vilka fjäll som helst utan Idre fjäll. Ridning, skidor på längden & höjden och kvällar framför brasan med rosiga kinder och kliande efter-mössa-hår. Utomhus & vinter. Inte en dag för tidigt.
[insert]inside-the-mountain[/insert]

4 comments

 1. Alla har vi våra drag och erfarenheter. Bloggen ger utrymme till både nöd och lust. Jag tycker det är roligare med lusten. Men producerar även text där gömmor i hjärtat kommer fram.

  Inte alls avis på din idre tur. Kli från mössan. Precis som det ska vara!

  1. Jag är ju också mer dragen åt det lustfyllda hållet, men det kan vara så otroligt intressant och ibland lite tröstande, att höra om andras mindre roliga resor och hur de hanterade dem, vad de lärt sig. Det är i kontrasterna det händer liksom 🙂

   Ja, mösskli – bästa sorten!

 2. Du är så klok så! Och like på heltäckningsmatta men det är inte så hygieniskt tydligen och det är svårt att få rent om man kladdar hudkräm eller sånt. Jag är kanske iofs bara skadad efter flera år i England. Men en stor fluffig matta och fint golv under??? Fast det ÄR mysigt med matta på hela- lugnare ljud!

  1. Är det så? Hade hoppats att de liksom blivit bättre med åren…men jag ska till mattvaruhuset & grilla experterna. Btw, har ruskiga minnen av engelska badrum med fitted carpets. Hur kom den idén igenom?

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close