Search

[:sv]The after[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

[:sv]Okej, här kommer dagens andra, ytliga inlägg. Jag sa ju att jag behövde lite ytligheter i mitt liv och jag fick faktiskt en härlig skjuts i humöret av något så enkelt som att gå och fixa håret. Och eftersom det var mer än ett år sedan jag lät mitt stackars barr behandlas ömsint av ett proffs så var det verkligen hög tid.

Jag gillar att gå till en frisör och snacka om högt och lågt. Jag hade en snacksalig dag idag och tydligen ett uppdämt behov av lite generellt babbel. Det sedvanliga kaffet blev lite kallt och skvallertidningarna (som  gjorde mig djupt illa berörd med sina framsidor fulla av kvinnokroppar som antingen är ”för smala” eller ”har celluliter”. Herregud, hur kan sån smörja få finnas kvar?) förblev orörda.

Det var också coolt att prata med en ung, cool tjej som också är egenföretagare. Victoria, som tog hand om mitt hår idag, har ägt sin salong i tre år och hon är 24. Mäktigt!

Jag gick därifrån med en skön känsla av att ha blivit ompysslad och ett lätt inre jubel av att ha en frisyr för första gången på mycket länge.

Tack Victoria för det!

before-picEn är aldrig så läcker som mitt i processen!

evil-papersNä, det blev inte mycket blädder i de här. 

after-picEn glad efterbild. I have a haircut!

after-close-upÅterstår att se om jag kan få till de här lockarna på egen hand…[:]

4 comments

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close