Search

In transit – den stora flyttarhelgen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Hej, hej från Norrköping och från mitt i den senaste av min långa rad flyttar här i livet. Jag är nere med släp och pappas stor-Volvo för att få med mig allt mitt bohag. Det sprack dock, jag hade mer skrot än jag trott, så det blir en vända till faktiskt. Trots att jag rensat väldigt mycket det senaste halvåret.

Jag sitter just nu i vår nästan tomma fabrikslägenhet och väntar på frysen ska bli färdigurfrostad (nästan lika kul som att se färg torka). Vi har burit enormt mycket i vanlig ordning och jag har både rivsår och träningsvärk som sig bör. Erics nya lägenhet ligger ca 200 meter nerför gatan så vi har gått med allting dit – det var liksom för nära för att lasta ett släp med grejer. Smidigt men ändå lite omständigt, det har blivit några vändor.

En sak jag aldrig riktigt vänjer mig vid när det gäller flyttande är det här med hur snabbt ett hem förvandlas till rätt anonyma fyra väggar, tak och golv. För några dagar sedan var det här ett mysigt hem och nu är det (nästan) tomma rum Det blir liksom så naket och så tydligt att det mesta i ett hem är sånt en tar med sig. Människorna och den ombonade känslan.

Före

Just nu. Bordet ska köparna behålla.

Tyvärr kommer det ju dröja för min del innan jag har ett helt eget hem igen – det ska överenskommas och byggas först. Så mitt släp med bohag kommer få dela upp sig lite. Ett lass går till hyrt förråd, några prylar till pappas källare och så några grejer till ladan, där jag kommer husera större delen av tiden tills jag har mitt egna hus. Efter nästan sex månader i kappsäck & lådor längtar jag rätt så mycket efter att kunna packa upp mig själv igen. Men, good things come to those who wait. Det ska i alla fall bli skönt att ha mina grejer på en plats mindre ett tag.

Utsikten från Erics nya lägenhet – vårt gamla hus!

Så – här är jag just nu. I morgon åker jag tillbaks till Stockholm och sen vidare till Almedalen på tisdag. Efter det är det äntligen lite mer semester över livet!

Har du sparkat igång sommarlovet eller vad gör du i veckan? 

 

4 comments

 1. Låter både härligt, och jobbigt. Måste ändå kännas skönt att stänga ett kapitel och öppna upp ett nytt 🙂

  Jag får ledigt på Tisdag, då är det 4th of July men kommer antagligen inte riktigt fira den, får se vad jag gör. W är i Yellowstone/Tetons så jag är solo dessa dagar 🙂 Påtar i Trädgården och njuter av det fina vädret, 25 grader just nu, och de ska hålla i sig hela veckan tydligen.

  1. Åh, gud vad mysigt det låter, egentid och trädgårdspill 🙂 Och sommarvärme såklart. Här har det precis blivit varmt igen efter en osedvanligt kylig period.
   Går det ens att undvika att fira 4th of july i USA? Haha. Jag var på Oahu den fjärde juli för 4 år sen – en cool upplevelse att stå på stranden i Honolulu och se fyrverkerierna och höra alla ”Muuuuurica!” Ha en finfin vecka!

 2. Ja suck vad jobbigt det är att flytta! Allt som blir kvar i slutet som man inte vet vad man ska göra med…Men en flytt brukar å andra sidan leda framåt. Mot nya, spännande mål. 😊
  Jag tänkte börja semestern idag men har nog tyvärr inte riktigt tid med det ännu. Snart så… 😊

  1. Ja, men alltså vad är det för diverse-skräp som en aldrig blir av med, haha 🙂 Och du har ju helt rätt – det finns något härligt& spännande i att flytta, jag har alltid gillat den känslan av omstart. Sen är det ju himla bra gratisträning alltså 😛

   Hoppas du får ledigt snart – det är ju ändå lite härligt att göra det där allra sista och veta att det är nära!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close