Search

Tre bra saker

Morgonbrasan sprakar, ljusen är tända och jag tar en första klunk av morgonkaffet. Utanför skiftar den mörka morgonen till en glödande himmel och jag bestämmer mig för att jag ska ha många såna här morgnar i vinter. Gå upp när det är mörkt, tända brasa, ljus och jobba innan världen vaknat. Så glad för att jag valt det här – och för att ljuset faktiskt kommer i mänsklig tid såhär års :).

Tre bra saker just nu

Det kom ett roligt jobb flygande, som jag gjorde igår och ska fortsätta med idag. Det var min kompis Hannah som inte hade tid och tipsade om mig – så sjyst (hon lanserar förresten sin podd Vischonärerna idag – riktigt bra och jag får äran att vara gäst i deras nästa avsnitt)!
Jag far runt och rekar platser för en reklamfilm – så mitt jobb är helt enkelt att vara ute i vildmarken, leta upp vackra platser enligt brief och fota och filma dem. Alltså ungefär det jag helst gör en ledig dag – det perfekta jobbet?

Katta på väg upp på Städjan

Jag har blivit nominerad i Stora Influencerpriset i kategorin Årets Microinfluencer! Det är verkligen inte micro, det känns otroligt roligt och stort. Jag har aldrig fått en nominering förut och har aldrig heller liksom förväntat att jag skulle få någon utmärkelse för min blogg – det finns så många ruskigt duktiga människor som skapar otroliga grejer. Jag jobbar långsamt med mina kanaler och de får växa i sin takt – det viktigaste för mig är att det fortsätter vara roligt!

Katta i skogen

I helgen åker jag till Funäsdalen med mina äventyrskompisar Sara och Katrin och det ser jag verkligen fram emot. Jag har inte utforskat de trakterna särskilt mycket, fast de är nästgårds i princip. Vad vi ska göra är lite öppet, men det blir definitivt utomhus och vackra vyer!

Ett annat äventyr med Sara och Katrin – när vi körde husbil till Lofoten

Det är tre saker jag är extra glad över just nu – vad får det att pirra hos dig den här veckan? 

3 comments

 1. Tre bra saker. Först att jag ikväll har jobbat mig ordentligt mot ZeroInbox även i den privata mejlen (lever efter den på jobbet och lyckas helt okej). Den andra är att förkylningen är väck och att jag körde ur det sista av skiten på ett helskönt träningspass ikväll. Den sista är att jag kan sitta och titta tillbaka på fantastiska höstbilder från södra Tyskland, efter resan dit förra helgen. Så jädra fint där nere!

  Bra, jag behövde tänka på några bra saker eftersom jag har några mindre bra saker i huvudet också just nu.

  1. Zero inbox verkar så overkligt – förstår inte hur en får till det 🙂 Men jag imponeras!
   Mindre bra saker finns ju där också tyvärr – har dem själv. Men jag tror verkligen på att lyfta de bra och låta de andra ha sin plats också – ur dåliga grejer växer ofta nya, bättre grejer fram när vi klarat av dem.
   Hoppas du får en grym torsdag och må din inbox hamna på noll 😀

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close