Search

Februari – hur det gick med min vinter-bucketlist

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Det var ju ungefär igår jag skrev min Bucketlist för februari – och nu är det dags att summera. Hur blev det med alla de där storslagna vinterplanerna? Löpning och skoteråkning och tidiga kvällar? Vi kikar!

Först på min lista stod det här:

MAXA VINTERN

Jag var inte alls färdig med gnistrande vinter och ville att februari skulle vara all about vinterkul, som:

 • Åka längdskidor vid Mickeltemplet (Särnas skidmecka)

Nope. Det blev ingen längd pga utrymmesskäl i bilen. Framflyttad till nästa vecka!

 • Testa snöskorna i Särna, med tillhörande brasa såklart

Oh yes. Jag och syrran hade en helt magisk fredagkväll, med snöskor, brasa och lumumba. Och snack om livet. Underbart.

[insert] [/insert]

[insert] [/insert]

[insert][/insert]

 • Åka skoter en solig vinterdag

Skoter blev det, men det var inte så soligt. Men det gjorde verkligen ingenting för världen var så gnistrande vacker att jag nästan gick sönder. Som en disneyfilm.

[insert] [/insert]

[insert]Vedungsleden[/insert]

 • Vinterjogga med syrran och hoppa rakt in i bastun efteråt.

Jajemen! Vi sprang Broarna runt (8km) och hoppade (nästan) rakt in i bastun. Vi var tvungna att elda upp den först bara. Mer sånt nästa vecka!

 • Fota massor med vinter

Check på den, utöver Särna-vinter så blev det till och med en sällsynt vinterpromenad i Stockholmsområdet, närmare bestämt på Järvafältet.

Sen var det det här med att balansera. Såhär såg planen ut:

BALANSERA

Jag ville återuppta löpningen och ställa sömnen tillrätta. Det gick väl både upp och ner faktiskt.

 • Stänga ner skärmen vid 21

Nja. Jag har gjort det mer än innan, men också glömt bort tiden. Ska nog sätta en sån där påminnelse varje kväll. Dessutom har jag sovit riktigt uselt även under februari, vilket leder till stor trötthet på dagtid. Det har börjat gå bättre de sista två veckorna, men har fortfarande jobb att göra.

 • Springa tre gånger i veckan, helst i skogen

Nä. Det har blivit två löpturer totalt, pga ovan trötthet. Har ärligt talat bokat tid för provtagning, för jag kan liksom inte sova mig pigg. Men jag tänker inte piska mig själv över det. Målet kvarstår!

[insert] [/insert] Efter en löptur 2014. Mer sånt här framöver. Fast lite varmare klädd då. Och i lite sämre form. Men ni hajar!

 • Dricka grönt te efter kl 13

Jag har druckit rött te för det mesta, men jag har dragit ner mycket på kaffet i februari. Särskilt duktig har jag varit på att inte dricka kaffe på eftermiddagarna. Bra där!

 • Skriva dagbok

Det har jag också gjort ganska bra. Tycker så mycket om reflektionen det ger, att faktiskt skriva ner tankarna. Det är så mycket som klarnar och fastnar då.

Sådär – det var februari! Imorgon kommer planen för mars. En del av punkterna här följer med, nya tillkommer.

Hur har ditt februari varit? Och hur ser planerna ut för mars? 

10 comments

 1. Du har ju lyckats riktigt bra med tanke på hur ambitiös din februari-lista var!

  Min februari har varit ok, även om min snö- och vintersemester i Värmland med Katrin blev utan både vinter och snö. Saknar vinter! Annars har februari mest handlat om återhämtning och nu börjar jag känna att jag är tillbaka på banan igen. Mars blir roligare med löparäventyr i Cornwall och tillträde på nytt hus!

  1. Haha, ja men jag visste ju också att en tripp till Särna skulle komma, där jag verkligen ville göra allt det där – så lite fusk kanske 🙂

   Vad har hänt med vintern alltså. Det oroar mig in i själen. Till och med kalla, snörika Särna (brukar vara Sveriges köldhål) har lite snö och plusgrader.

   Oj vad spännande mars låter! Både Cornwall och hus, ser fram emot att följa med!

 2. Oj, stänga ner skärmen vid 21. Där släpar jag några timmar. Varje dag. Låter dock ändå sunt. På något sätt. Och svårt. På flera sätt…

  1. Ja alltså, det är svårare än en tror. Men det är rätt avslappnande att strunta i den där jäkla kvällsscrollen och bara varva ner i stället.

   Fast inatt fuskade jag. Låg vaken precis hela natten och då var jag in och scrollade då och då. Vilket säkerligen inte hjälpte 🙂

 3. Tack för sammanfattningen! Härlig vinterbild 😀

  Jag försöker också reducera min skärmtid och det är f***n vad hjärnan jobbar hårt för att förhandla bort det där. Hittar nästan jämt på någon ursäkt för att få scrolla lite på övertid, haha!

  /Anna

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close