Search

Från Malmö in i helgen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Efter norr om en vecka på vift och två storstadsstopp senare, är jag nu på väg till min tredje och sista hållplats innan jag vänder hem igen; en helg med personer som får det att sjunga i själen.
Äntligen ska jag få se Marias paradis på landet utanför Uppsala, tillsammans med Sara, Louise och Emilia. Tyvärr träffas vi utan en av de där allra finaste den här gången <3 .

Jag har just varit på jobb i Malmö i två dagar och innan dess hann jag möhippa min barndomskompis i Stockholm. Efter helgen bär det av hemåt igen, för påskfirande och säsongens sista högtrycksvecka på fjället.

Jag och min nya kompis R2
Designmangling i Malmö

Jag ser fram emot en helg med tid att landa och förstå, med skratt åt gamla minnen och skapandet av nya. En helg med mycket liv.

Vad fyller du din helg med?

2 comments

  1. Middag med släkt och rensning hemmavid. Alltså, efter långresan den här gången är vi SÅ ense om att vi behöver rensa hemma. Vi har så mkt SKRÄP som har följt med från flytt till flytt… nu är det dags att ta itu med surdegarna. Har följt era dagar på sociala medier, och både skrattade och grät en skvätt åt baklängesmiddagen och salladskakan eller vad A brukade kalla den… kram!

    1. Åh, vad inspirerande att höra – ska ta tag i rensandet själv när jag har lite ledigt i sommar. Är extremt taggad efter ett poddavsnitt vi spelade in med Sofia/Hildas.
      Ja, det var en fin känsla av A över den – och en riktigt fin helg helt i hennes smak. Så jäkla svårt att greppa att hon aldrig kommer vara med igen annat än i tanken <3

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close