Search

[:sv]Höstens Bucket List – status[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

[:sv]Jag skrev ju för ett tag sedan om min bucket list för hösten – softa saker som jag tycker gör sig extra bra just den här årstiden.

Jag tänkte kika lite bakåt och se hur det gått, så att jag inte missar något roligt – det är ju höst i några veckor till, innan vi glider över i vinter, eller hur? Såhär såg den ut:

Höstens Bucket List

DRICKA VARM CHOKLAD MED VISPGRÄDDE TILLSAMMANS MED NÅN FINING
Nej! Den har jag kvar! Någon frivillig?

SPRINGA GENOM EN GUL-ORANGE-RÖD EXPLOSION, I EN SKOG ELLER PÅ ETT FJÄLL
Ja, det har jag gjort! Inte så ofta som jag borde kanske, men det blev t.ex. en härlig transportlöpning till landet i just precis en sån där skog. För jäkla bra grej!
autumn-forest

ÅKA TILL SÄRNA NÅGRA DAGAR. HELST EN VECKA. GÄRNA ENSAM.
Snart check på den! Åker upp på fredag nästa vecka med syrran, pappa, brossan och syskontrollen. Sen stannar jag några dagar extra (och hoppas på att jag inte blir för mörkrädd)…wihoooo!

YOGA REGELBUNDET
Ehm. Punkten kvarstår.

TRÄFFA MINA KOMPISAR LITE MER ÄN NU
Ja inte markant mer, men fler! I går fick jag till en härlig dubbeldejt med mina pirater, men jag har oxå träffat gamla kollegor och två jättefina kompisar som jag inte hade sett på ett halvår nästan.

RIDA NÅGON GÅNG ELLER FLER
Kvar att göra! Kanske en tur i Särna?
Katta-Zeb

HITTA OCH ANMÄLA MIG TILL RÄTT UTBILDNING INOM DET JAG VILL BLI NÄR JAG BLIR STOR
På väg! Jag har ju bokat den här som ett första steg! Och så har jag anmält mig till den här också – drömworkshop!

GÖRA MYCKET FÖR ANDRA SOM HAR DET SVÅRT
Ja, det har jag faktiskt gjort. Jag har skänkt pengar och kört igång en insamling av kläder och skor till nyanlända flyktingar. Det går ju att göra hur mycket mer som helst, men det känns bra att ha gjort något.

HA TAGIT ETT STEG MOT BOENDE 3.0
Vi har pratat igenom vad och hur och varför och vi kollar hela tiden. Men än så länge har inte det perfekta objektet dykt upp. Vi har en rätt så snäv cirkel på kartan tyvärr, pga skolrelaterade begränsningar. Men hoppet lever – snart ska jag ha en vedspis!
vedspis
Har du njutit av hösten på dina favoritsätt? [:]

4 comments

 1. Härliga höst! Vad många bra saker du gjort…och ska göra. Spännande med egen tid i Särna, känner ingen funderingarna på mörkerrädsla.
  Min höst har innehållit mycket av det jag njuter av, en grym höst. Men tyvärr även innehållit avsaknad av vissa saker.

  1. Ja, hur ska en göra? Tänk om jag panikar och sitter vaken med en yxa hela natten 🙂 Vet att jag varit mörkrädd i pappas hus, helt otippat (jag växte ju upp där!) men där har det iofs varit inbrott två gånger varav en medan pappa låg o sov…det är min stora skräck alltså.

   Se till att packa in de saknade delarna nu – det är några veckor kvar! Kram på dig!

 2. Åh, vilken inspirerande blogg du har! Älskar att fundera, planera och drömma om livet. Bucketlists!

  Jag får nog börja försöka göra sakerna på min lilla höstlista, igår gjorde jag varm choklad med mandelmjölk, kakao, kanel… mmh!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close