Search
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 310

[:sv]Adventsutmaningen[:]

[:sv]Andra advent idag och den här söndagen hade jag äntligen möjligheten att göra mig ett litet adventsäventyr, och haka på Katrins supermysiga adventsutmaning.

Det blev såklart en tripp till Ågelsjön. Jag åkte själv och packade termos, lussebullar och kamera och gav mig ut i skogen. Allt en katt behöver för att bli lycklig!

Spåren efter Helga var många och rejäla. Överallt låg stora, tjocka trädstammar som plockepinn runtom i skogen och några hade brakat rakt över stigen. Och Helga hade inte givit upp ännu,hon började leva rövare ordentligt när jag stod högst upp på berget och skulle njuta min kaffe & lussebulle. Det var faktiskt mysigt, för det var inte så kallt och inte heller några fallfärdiga träd just där, så jag satt mitt i stormen och njöt av det mäktiga i naturens krafter.

Jag fortsatte en bit till och hittade en lugnare plats, så det blev faktiskt två sköna termosfikor idag, och ett adventsäventyr på riktigt.

Så föll det sig, denna andra advent i nådens år 2015.

after-stormHelga was here #1

Stormen-HelgaHelga was here #2

Adventsfika-bergEn ser på träden i bakgrunden att det stormade lite. Det är så mäktigt hur skogen låter när vinden river i.

AdventsfikaLugn i stormen…

fika-2Fikaplats nummer två – här var det lugnare!

storm-gifNågra mer blåsiga försök… 🙂

[:]

7 comments

  1. Härligt äventyr. Det är grymt mysigt att vara ute i stormväder. Jag är glad att du hängde med på adventsutmaningen. Dina bilder är så otroligt vackra!

    1. Tack! Sån bra utmaning, kanske blir det en året-runt-söndagsgrej av det här. Längtar redan till nästa söndag, även om det blir en riktig utmaning att få in den då..!

    1. Ja, svårt att fånga storm på bild. Men jag är ju rätt skarp och träden har rörelseoskärpa, så kan en tänka att de måste ha rört sig rätt snabbt för att hinna bli oskarpa. Fotonörderi, haha!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close