Search

En ohärlig lista

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

En ohärlig lista – så kallade Sara den. Och nu lånar jag den rakt av. Jag tänker ju mycket mest hela tiden och det har inte ändrats på sistone. 

Jag har bland annat noterat att jag uppskattar rättfram ärlighet mer än tidigare, känner mig löjligt upprymd de gånger jag själv framför den (i all nödvändighet – inte ständigt och opåkallat) och har tröttnat rätt mycket på all korrekthet.

Katta på Fulufjället

Unpopular opinion:

Jag tror att idén om att bygga personliga varumärken har gjort att alldeles för många har tappat för mycket av sig själva – ironiskt nog. Men när du ska köra allt du är genom ett varumärkesfilter så blir det liksom…förenklat och distansierat. Egentligen gäller det allt som blir för medvetet, som tex en vacker plats som upptäcks. Så fort det blir det och börjar byggas ut försvinner en del av den ursprungliga tjusningen. En del grejar den där balansen, men jag tror många tappar bort sig. Jag gillar när människor faktiskt är precis sådär motsägelsefulla och befriande inkonsekventa som bara människor kan vara. 

Guilty pleasure:

Power naps. Jag accepterar dem inte fullt ut själv alltid, men jag är aldrig så lycklig som när jag ger mig själv en nap. Mitt på dan. Visst får jag fomo ibland och känner mig som en dålig person, men efter att jag körde slut på alla mina lager för några år sen så vet jag också att jag inte är mitt bästa jag utan lite vila.

Jobbsvaghet:

Jag styrs så väldigt mycket av känsla och även om jag har lärt mig att siffror och prioriteringar är bra grejer så motiveras jag inte av att jobba bara för avkastning. Jag vill ha ett långsiktigt (hållbart) syfte och kul på jobbet. Inte alltid klockrent beroende på var en jobbar, men jag tror det är en styrka när en vill bygga långsiktiga grejer.

Irriterande egenskap:

För min egen del: att jag är för självkritisk och att jag helst av allt skulle vilja slippa öppna tråkig post.

För andras (och min egen) del: troligen att jag kan gå in i skov där jag är dålig på att höra av mig.

Störda matvanor:

Jag äter sällan lagad mat när jag är själv. Vilket är ganska ofta. Jag älskar att äta frukost till både frukost, lunch och middag. Eller rentav bara till lunch och middag. 

Udda saker jag tycker är snyggt på killar:

Underarmar. Lagom starka och lite håriga. Och ögon med sug i, lite fulla i fan som det brukar kallas (tror det är humor och sug på livet som skapar det där egentligen).

Hur skulle din lista se ut?

7 comments

  1. Jag börjar mer och mer tro att vi är släkt på riktigt. Älskar frukostar till alla måltider, och powernaps. Även naps utan power. Bilden på dig i vardagsrummet är btw hur härlig som helst!

    1. Det är nog dags att gräva i genbanken och få svar på det där, haha! Alla slags naps är magiska. Ska ta en just precis nu faktiskt – efter tre timmars gårdsjobb utomhus får man det 😛

  2. Så fin ny header!
    Angående frukost så gör jag gärna tvärtom: skulle kunna käka burgare, pasta, pytt i panna eller vad som helst på morgonen. Men jag försööööker ju att äta nyttigt och varierat och tycker det är bra, samtidigt som det är sorgligt att jag vid min ålder ännu nojar om magen som syns och kilona som jag vill ha bort. Orka liksom.

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close