Search

Finfredag

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

3-2-1…NU börjar en härlig Stockholmshelg! Dagens to-do’s är avbockade, jag är (snart) ombytt och klar att bege mig till en av de där härliga människorna som heter Sara. Vi ska äta thai, prata väldigt mycket och göra något som vi aldrig gjort tillsammans förut. Något som – om det lyckas liksom – kanske dyker upp här någon gång framöver.

Det känns som att det här kan bli en riktigt bra helg – den smygstartade på Zocalo med Annie och en otroligt ljuvlig lillspark med fredagstofs och kommer avslutas med en annan av de härliga Sarorna. Däremellan väntar helgfrukost och rätt många fullkomligt oplanerade timmar. Det riktigt pirrar i kroppen!

Har du några roliga planer för helgen? Eller en härligt oplanerad en?

[insert]happy-weekend[/insert]

10 comments

 1. Låter som det blir en kanonhelg för dig! För mig ser det lite annorlunda ut. Imorgon ska älgköttet fixas med #livetpålandet. Söndagen är helt utan planer, himla härligt!

 2. Å jag går en efterlängtad yogautbildning i Göteborg just nu. Vilken härlig grupp det är. Nervositeten släpptes nästan direkt.
  Det är intensivt men väldigt kul.
  Önskar dig en supernajs helg med vännerna.

  1. Tack! Och vad spännande, vad är det för utbildning? Härligt med en hel helg av yoga…Låter som något jag både vill och behöver. Hoppas den fortsatt lika bra och att du ha en riktigt härlig helg!

   1. Å har varit så mycket i huvudet i veckan. Förlåt att jag inte svarat dig än. Jag går Globalyogautbildning i Göteborg. En helt suveränt bra lärare plus 2 andra tjejer som är med och hjälper till.
    Nåt av det bästa jag gjort tror jag, att anmäla mig till utbildningen.

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close