Search

[:sv]The forest is calling and I must go[:]

[:sv]Hela hösten har jag längtat efter att få några dagar på egen hand uppe i Dalarna. Dagar där jag kan njuta av hösten, skrota runt med kameran, jobba & skriva framför brasan och tanka lungor & huvud fulla med skogsluft. Den här veckan gick det att få till och nu åker jag strax på en rätt så spontan tur upp till ett krispigt och magiskt vackert Särna där isen börjat lägga sig på sina ställen och där dimman har legat tät på morgnarna. Jag hoppas jag inte missat den helt!

Jag packat det viktigaste och ska strax fara norrut – med ett litet stopp hos däckfirman. Det är dels dags för vinterdäck, dels fick vi pyspunka ute vid Ågelsjön igår så jag fick byta till reservdäck. Inget att köra till Dalarna på direkt alltså!

Så här såg det ut förra hösten när jag hade några dagar på egen hand däruppe – hoppas på minst lika härliga dagar nu! Det här är en av de viktigaste delarna av min life design – att kunna flytta min arbetsplats dit hjärtat längtar när behovet blir stort. Jag kommer alltid sträva efter det!

[insert]Särna-dimma [/insert]

[insert]Vika_1 [/insert]

[insert]0F9A4072 [/insert]

[insert]sunrise-särna [/insert]

[insert]november-sunrise [/insert][:]

6 comments

  1. Ååh! Det gör ont av längtan när jag ser dina fantastiska Särnabilder! Har precis uppdaterat mig på din blogg för första gången på alldeles för länge, otroligt vad du både fotar och skriver fint! Är så stolt över min supervassa syster!!

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close