Search

That Friday Feeling – tre bra saker med helgen

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”12px|0px|6px|0px”][et_pb_row use_custom_width=”on” custom_padding=”28.7969px|0px|28px|0px” _builder_version=”3.0.105″ width_unit=”off” custom_width_percent=”60%” module_alignment=”center”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Ingress” _builder_version=”3.0.105″ text_font=”Raleway||on||||||” text_font_size=”20px” custom_padding=”||0px|” global_module=”5891″ saved_tabs=”all”]

Egentligen har jag haft that Friday Feeling sen i måndags, då jag först hade grannen Helena på mysig tjejmiddag och sen fick hit veckans gäst – min roliga, livsnjutande, knäppa, skarpa Sara. 
Skrattar fortfarande efter en riktigt mysig och rolig jobbvecka här i Särna och trots att vi jobbat en hel del så har det känts som en enda lång, pirrig fredag.
Faktiskt så känns hela livet lite så när jag hänger med henne. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.105″ custom_padding=”0px|0px|57.5938px|0px”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″]

Helgen bjuder på lite lokala delikatesser och jag ser fram emot att dyka in i Särnas vintertraditioner – det ska en ju göra när en bor här!

Lokalt äventyr #1

Jag missade (vårvinter)fiskepremiären för några veckor sedan, men i morrn är det tydligen dags för skoterrally och det lät ju så kul (och lite läskigt?) att jag hakade på direkt.
Jag har fått det beskrivet som en tipspromenad med skoter och har blivit tipsad om att ta med matsäck som passar för brasa. Det låter ju som ett klockrent Katta-event helt enkelt! Jag kommer hänga med Mari & hennes familj, men ser fram emot att träffa många bybor under dagen.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”http://www.bucketlife.se/wp-content/uploads/2018/02/Friday-feeling-2.jpg” _builder_version=”3.0.105″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″]Att ha photo shoots med Sara är en skrattfest. Den kvinnan har bilder på mig som jag hoppas aldrig kommer ut, haha. 
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″]

Lokalt äventyr # 2

Skoterrallyt avrundas med trubadurafton på Särna Camping (som för andra året i rad blivit framröstad till Sveriges bästa turistupplevelse i kategorin campingplatser – underbart!). Det blir första gången jag testar på Särnas publiv faktiskt, om man inte räknar när jag sommarjobbade i ett öltält på det gamla motellet när jag var 18.

Det ska bli jättekul att vara med på en bytradition, kameran åker med såklart. Vad gäller själva rallydelen så ligger jag nog i lä jämfört med Särningarna, som typiskt sett är födda på en skoter. Är det en farttävling så får jag nog sikta på jumbovinsten, haha.

Äventyr # 3 – skidåkning

I morgon kväll kommer pappa & co upp på sportlov, blir kul med lite familjehäng i ladan igen. Blir nog nån skiddag på Idre också och idag hämtade jag ut mina första egna alpinskidor på 25 år! Pjäxorna var tyvärr precis för små, så det får jag hyra, men äntligen har jag egna skidor!

På söndag blir det dock längdskidor för mig. Hade tänkt mig en fredagsmil idag, men det har snöat och blåst hela dagen så jag väntar in bättre spårförhållanden. Har verkligen blivit så såld på längd nu, det är den absolut bästa mixen av träning & naturterapi, eller hur?

[/et_pb_text][et_pb_image src=”http://www.bucketlife.se/wp-content/uploads/2018/02/Friday-feeling-3.jpg” _builder_version=”3.0.105″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″]Fredagsgöra – skotta undan efter ännu ett snörikt dygn
[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″]Vilka tre saker ger dig mest friday feeling inför helgen? 
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_comments _builder_version=”3.0.105″ header_font_size_tablet=”51″ header_line_height_tablet=”2″][/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.47″][/et_pb_section]

3 comments

  1. Låter jättekul! Helgens feelings här uppe bygger på snölek (till fots, på skidor och på skoter), fällfångst (mård) samt mys (umgänge, god mat och dryck). En lugn hemmahelg. Ha en toppenbra helg! 🌟

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close