Search

[:sv]Här ligger jag och mår – på Holiday Club i Åre[:]

[:sv]Klockan är 22:01 och här ligger jag och mår på Holiday Club i Åre. Vi kom fram till sist, efter att ha parerat långtradare, trafikomledning och vägrenar (höhö), men haft strålande tur med både väder och allmänt trafikläge.

Jag körde ut ur garaget i Norrköping kl. 06:30 i morse och vi kom fram till Åre just innan kl 18. Nästan 12 timmar i bil alltså och det känns. Jag var redo för sängen direkt när vi kom hit nästan, men vi har käkat middag, tagit en liten promenad på Åresjön och försökt planera våra dagar här litegrann.

Det är mycket som ska hinnas med – förutom att vi ska jobba (vi har ju workation, med syfte att jobba och kunna spåna kring våra respektive utmaningar) så finns ju Åres dignande meny av möjligheter och så bor vi ju på Holiday Club som Sara har ett samarbete med och här finns gym, ett härligt spa, biljard och barhäng bland mycket annat.

Morgondagens preliminära agenda är ungefär som följer; 

Frukost vid 7

Jobb mellan kl 8-11

Alpint mellan 11-14

Sen blir det lite mer jobb för min del och så får vi nog ta och klämma in det där spa:t där nånstans. Och kanske en after ski eller lite längdåkning på sjön.

Det kommer inte bli långtråkigt i helgen, det tror jag att jag vågar konstatera. Men först – en god natts sömn…

Holiday Club i Åre[:]

4 comments

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close