Search

[:sv]Hashtag livet[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

[:sv]Åh, vad jag grubblar på det mesta just nu. Livet! Det far runt funderingar, beslut, världs- och klimatangst och en massa annat därinne i huvud och mage, tillsammans med det vanliga vardagliga krafset såklart. Inget särskilt, men ändå det mesta om det låter rimligt?

Det är ju rätt så krävande det där funderandet och planerandet och jag blir ganska inåtvänd när jag går och jobbar på mitt evolverande. Sover mycket och promenerar. Det ska liksom läggas på plats innan jag vänder mig mot världen med öppna armar igen och öser på. Som tur är varvas det med vänner, familj och jobb som kräver att jag kikar ut ur mig själv ibland och det är ju ändå rätt bra. Tror en kan bli knäpp av att umgås alltför isolerat med sig själv, haha.

Min Särna-vistelse blir nog en perfekt mix, en härlig familjehelg följt av några dagar solokvist i skogen är precis vad jag längtar efter. Planerar att stänga ner allt online utom bloggen & enstaka jobbgrejer, för att i stället skriva, läsa (analogt!), vandra, baka och laga mat. Vem vet, kanske kommer jag hem som en uppgraderad version med bitarna på plats och färdiga lösningar på världsproblemen?

Brukar du också ha såna här små faser för dig? Hur brukar du göra under tiden i så fall?  

Filosofiska-katten[:]

12 comments

 1. Jag har platser där grubbleriet blir lite lättare. Gotland, en sjö i Nackareservatet, en by i England dit jag brukade åka med andan i halsen och nyinköpta trosor i handväskan och knacka på dörren på samma BB när jag inte orkade med studentlivet under universitetstiden.

  Ser framemot att läsa om dina funderingar, jag har intrycket att det brukar bli ganska bra när du funderar.

  1. Jag brukar också dras till platser med lugn, även om typ en promenad i NYC nog också kan ha effekt – att betrakta kaoset kan ju oxå ge något, när en inte är en del av det.
   Haha, gillar beskrivningen av dina student getaways! Låter ju otroligt idylliskt med ett B&B i en by i England. Tror jag skulle gilla det.

   Ibland blir det bra, ibland förvirrat, hehe – tack för förtroendet i alla fall 🙂 Jag hoppas på lite ordning och reda i det hela, men just det här med världen är nog svårt att klura ut – det spinner loss på alla möjliga fronter just nu och det är himla svårt att överblicka något tycker jag!

   Ha en fin dag!

 2. Tror det är klokt att klura ibland och att få tänka klart själv först. Dock så tror jag man ska vara snäll med sig själv och realist genom att inte förvänta sig att man kan lösa prick precia allt som man klurar på. En sak i taget liksom.
  Naturen är som du redan vet en av mina bästa tänkarställen, gärna framför en eld. Bra grejer!
  Hoppas Särna gör dig gott 🙂

  1. Särna har redan gjort massor, efter bara två dagar. Så jäkla underbart att vara ute såhär. Och just Särna är världens finaste plats, har så mycket historia här.
   Håller med om eld – finns något mer terapeutiskt och hypnotiserande än eld? HOppas du haft en fin helg!

 3. men guuud ja, denna hjärna går på högvarv jämt. För mig brukar det reda ut en del att skriva av sig. Allt och inget. Ha en fin helg nu, kram!

  1. Ja, det är ju det bästa. Har väldigt lite skärm just nu och det är SÅ skönt! Ute i skogen och jobbar med kroppen. Grymt skönt. What we’re made for egentligen… Tack och ha en härlig vecka!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close